neon Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Dúfam, že už sa tu podobná téma nevyskytuje. tieto AP ma však veľmi zaujali. využívajú podobný princíp zobrazenia času ako urwerk. veľmi sa mi páči ako konštruktéri vyriešili, aby bola zvýraznená iba jediná potrebná číslica. v jednoduchosti je krása:) viac fotiek týchto úžastných hodiniek na : http://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=5546711&rid=0
NIGHTinGALE Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Mystery dial dotaženej k naprosté dokonalosti, krásnej to retro návrat do času Longines Comet, LeCoultre Mystery, Zodiac Astrographic a spol.
sureshot Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 ono je to trochu opacne, urwerk sa inspiroval kade tade diskove zobrazenie pouzil davnejsie tusim AP uz som to tu kdesi riesil. a inak tu a tu napr.
cigi Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Jsou úžasný. Co se mi velice zamlouvá je, že z toho očividně nedělají takovej tyjátr, jako urwerk. Marná sláva, kdo umí, a to velmi dlouho, nemusí to křičet na všechny strany.
volfda Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 (upraveno) No, kolik že to ukazuje...? Vím, 6:43, AP mám rád, ale tohle bych nechtěl, mám rád ručičky... Ale je to nepochybně hezký kousek hodinařiny, ve vitrínce bych to omrknul Upraveno 2. března 2011 uživatelem volfda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se