Bod Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Sháněl jsem natahovač na 4 ks, ale vzhledem k dočasné nedostupnosti levnějších modelů a vysoké ceně dostupných modelů jsem objednal VICSTAR TM90644 na 8 ks. Když dorazil, docela mě překvapila hmotnost a rozměry balíku. Na fotkách z webu to moc nevypadá, ale je to pořádnej kus nábytku . Zkrátka na parapet se mi nevejde, budu muset vymyslet kam ho postavím. Ovládání přes LCD panel, počet otáček: 650, 750, 900, 1 000 ot/den, směr otáčení: po, proti směru hodinových ručiček, kombinovanýPříjemný rozdíl proti fotkám v e-shopu je vyplnění šuplíků polštářky na 2x 4 ks hodinek - takže je v něm nebezpečně moc prázdného místa. Kupováno u TimeMachine, objednávka, komunikace a doručení zcela bez problémů - Oto, díky.
Návštěvník Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Pánbů s tebou. Než tohleto nafutruješ.... Já jak mám víc než troje kukačky, tak jsem nervózní jak prvnička, že to neunosím. Taková škatule by mě zabila.
Bod Odesláno 2. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Jojo, asi budu muset do plnění zapojit i manželku a děti .
gerhard Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Bozinu, vyzera to krasne proficky. Urob si sekciu piloty, divery, kancl a out door a ... Este stale budes nat miesto pre nove napady:-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se