Kristian.nov Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Ahoj, na aukru se objevil tenhle kousek, máte někdo tušení co je to zač? http://aukro.cz/sparta-praha-automat-datum-funkcni-30rubis-i1479023659.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Martel Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Nemam rad ten znak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Když se nikdo nevzmohl na lepší odpověď: jakési hodinky s logem "Discu-safe" na dýnku mám někde po šuplících a je v nich německý strojek z produkce PUW (Pforzheimer Uhrenwerke). Takže odtud nejspíš vítr vane. Jak a proč se na nich vzalo logo Sparty, to netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Když se nikdo nevzmohl na lepší odpověď: jakési hodinky s logem "Discu-safe" na dýnku mám někde po šuplících a je v nich německý strojek z produkce PUW (Pforzheimer Uhrenwerke). Takže odtud nejspíš vítr vane. Jak a proč se na nich vzalo logo Sparty, to netuším. Domnívám se, že toto PUW strojek nebude. Vypadá to jako starší verze ETA 2824 a nebo nějaký kal. od AS, což byl předchůdce firmy ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Vypadá to jako starší verze ETA 2824 Nemám podobu ETA 2824 tolik v oku, ale vždycky jsem se setkával jen s verzí s 25 kameny - skutečně existuje verze s třiceti? Taky je asi docela dobře možné, že je to celé nějaký bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 zda sa mi to alebo je to logo nakrivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 nejenom logo, celá Sparta je křivá nebo spíše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gozer Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Jděte už s tou Spartou ..... Takovejch krásnej hodinek a tady se furt řeší nablblá Sparta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se