xxcarlos Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Ahoj všem, mám možnost koupit nove http://www.tagheuer.com/the-collection/carrera/men/automatic-chronograph-tachymetre/index.lbl?w=CV2010.FC6205 za 43000kc s plnou zárukou a originálním balení...vyplatise to? Nešel by do nekdo se mnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
premek798 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 mas moznost mit jen tento typ jiny ne ? ten 41mm case se mi zda malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Mám je asi 4 roky a dělaj mi pořád radost, vřele doporučuji na tahu je doporučená cena pořád 70.900,- takže ta cena je podle mě v poho a malé určitě nejsou pokud nemáš 2 metry a 140kg :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Cena imho výborná, pod nějakých 50K se po Evropě shání těžko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
premek798 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 ¨no vcera jsem si zkousel carrery se 41 a potom ty novejsi s 44mm a byli akorat nebo treba vetsi.. mam zapesti jak medved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 41mm je podle mě tak akorát, ale záleží jak velkou ruku máš. Já mám zápěstí hodně uzké, ale poměrně placaté a hodinky mám 42mm a příjde mi to jako uplně dostatečný. Ale pro jistotu si tady zajdi někam je vyzkoušet a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marc Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Ahoj, cena je to velice dobrá,dnes jsem je viděl za 80k v Praze, daly by se pořídit i jiné modely? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Cena vynikající... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se