Flashman Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 Máte někdo zkušenost,kde je možno nechat seřídit hodinky v záruce,kromě zastoupení Oris v Pardubicích?Nejlépe Liberec nebo Praha.Dík za radu.P.S. Oris Classic Date
preezeetra Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Máte někdo zkušenost,kde je možno nechat seřídit hodinky v záruce,kromě zastoupení Oris v Pardubicích?Nejlépe Liberec nebo Praha.Dík za radu. P.S. Oris Classic Date Taky by mě to zajímalo. Předcházejí se mi o 8 sekund za 9 a půl hodiny, což mi přijde hodně. Na druhou stranu kdo měří na sekundy.
Flashman Odesláno 17. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2011 Tak jak koukám žádná odezva.Tak se s vámi podělím o to, co mi podařilo zjistit od velmi ochotného technika v zastoupení Orisu v Pardubicích.Takže pokuď jsou nepřesné hodně (co to znamená již bylo na tomto fóru popsáno mnohokrát),tak reklamovat u prodejce.Pokud to není na reklamaci,ale přesto je chcete seřídit,tak po domluvě zaslat do Pardubic,samozřejmě za peníze.No a po záruce je to jedno,jen si vybrat šikovného hodináře poblíž.Jen mějte na paměti,že honit pár vteřin denně,je při seřizování mechanických hodinek ošidné,takže se to nemusí povéct na poprvé nebo může být výsledek horší něž před seřízením.
Conrad Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 (upraveno) Tak jak koukám žádná odezva.Tak se s vámi podělím o to, co mi podařilo zjistit od velmi ochotného technika v zastoupení Orisu v Pardubicích.Takže pokuď jsou nepřesné hodně (co to znamená již bylo na tomto fóru popsáno mnohokrát),tak reklamovat u prodejce.Pokud to není na reklamaci,ale přesto je chcete seřídit,tak po domluvě zaslat do Pardubic,samozřejmě za peníze.No a po záruce je to jedno,jen si vybrat šikovného hodináře poblíž.Jen mějte na paměti,že honit pár vteřin denně,je při seřizování mechanických hodinek ošidné,takže se to nemusí povéct na poprvé nebo může být výsledek horší něž před seřízením. Upřesním- hodně je více než 5s. do minusu nebo 20s. do plusu za 24 hpdin Upraveno 11. května 2011 uživatelem Conrad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se