Iceman Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Zdravím pánové,jenom jsem narazil na aukru na tento prodej a zaráží mne, že někdo kdo se takto zajímá o hodinky a vlastní takovou sbírku, tak jí nakonec nabízí na Aukru. http://aukro.cz/kompletni-kolekce-16-zlatych-iwc-schaffhausen-i1495933118.html#gallery Koupili byste si je někdo takhle přes internet?Pro mne je to stejně absurdní jako si koupit přes net ojeté auto.
noviisek Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Já si myslím, že takové věci se neprodávaj přes aukro. Jednak si je normální člověk nekoupí. A znalci nakupují jinde
Návštěvník Kamil Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Proč by je přes Aukro neprodával? Dívá se tam nejvíc lidí a mohou upozornit sběratele, zrovna jako to děláme my teď a tady. A absurdní koupě to určitě není, je tam osobní převzetí, dokonce preferované.
mechano Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Proč by je přes Aukro neprodával? Dívá se tam nejvíc lidí a mohou upozornit sběratele, zrovna jako to děláme my teď a tady. A absurdní koupě to určitě není, je tam osobní převzetí, dokonce preferované. Hm, bacha.........
Návštěvník Kamil Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Hm, bacha.........Jestli myslíš na nějaký podraz, vzal bych si Tadu jako ochranku.
flagolo Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Jestli myslíš na nějaký podraz, vzal bych si Tadu jako ochranku. Podle použití velkých písmen v tom inzerátu to je určitě Fazer Nejsem si jistej jestli je pak Tada správnej druh bodyguarda
mechano Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Jestli myslíš na nějaký podraz, vzal bych si Tadu jako ochranku. Nic si nemyslím..
Traveller Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Já přes Aukro dokonce koupil i ojeté auto a v pohodě ... Jo a všechny hodinky přes net - zatím taky OK.
Iceman Odesláno 15. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Tak pokud je to auto na stavbu a od 1,- Kč, tak možná.... Jinak takový adrenalin bych nezkoušel. Jak se říká - auto je nejhorší investice a o tom by se dalo ještě dlouze polemizovat, zda to nazývat vůbec investicí
Skalamander Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Já si myslím, že takové věci se neprodávaj přes aukro. Jednak si je normální člověk nekoupí. A znalci nakupují jinde Znalec si je na Aukru právě klidně koupí, protože je to znalec. Hejl, který předmětu aukce nerozumí, musí kupovat jinde.
Traveller Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Tak pokud je to auto na stavbu a od 1,- Kč, tak možná.... Jinak takový adrenalin bych nezkoušel. Jak se říká - auto je nejhorší investice a o tom by se dalo ještě dlouze polemizovat, zda to nazývat vůbec investicí Já kupoval ojetinu a nešlo o investici (to by se snad dalo říct jen o Veyronovi) . Platil jsem samozřejmě až po prohlídce servisáka a vyzkoušení... Na Aukru nevidím nic jiného než další zdroj nabídky (jako je ebay, různá fora a koneckonců i tento server).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se