ryba Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Před nějakou dobou jsem dostal tyto Seika v polorozpadlém stavu.Nechal je opravit a sloužily spolehlivě šest let,dnes došla pravděpodobně životnost kapacitoru.Obracím se na Vás zalce,znáte je někdo hledal jsem jak jsem uměl ale tyto jsem nikde nenašel.Budu rád za jakoukoli informaci. Taktéž se rozhoduji kde měnit kapacitor tak prosím nějaké nápovědy-dík.Přikládám amatérské foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Bohuzel kapacitor jsem nikdy nemenil. Zkus se poptat tady: CITIZEN Service Centre U Libeňského pivovaru 10 Praha 8 - Libeň Po - Pá: 8:00 - 16:30 hod. So - Ne: zavřeno Tel: +420 284 821 344 E-mail: service@goldtime.cz Ale predpokladam (jestli budou mit dily) , ze oprava nebude levna - radsi bych nejake nove.
ryba Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Díky za radu.Zjistim co a jak,v nejhoršim pudou do šuplíku.
mydlinkaTM Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Prosím Tě, jak jsi s nimi dopadl, řeším teď stejný problém?
ryba Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Prosím Tě, jak jsi s nimi dopadl, řeším teď stejný problém?
ryba Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 Prosím Tě, jak jsi s nimi dopadl, řeším teď stejný problém? Odhad opravy byl 4000-5000 a tak jsou v šupliku. Pořídil jsem Citizeny a spokojenost zatím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se