Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

díky za odkaz, když jsem to ale procházel tak sem tam nenašel skoro ani jedny co by se mi aspoň trochu líbily..všechny mi přijdou takový običejný, nezajímavý, dědečkovský a žádný aspoň trochu fešný..proto pro mě bylo na začátku hlavním kritériem aby se mi líbily..a to hned trochu zúžuje výběr.. což o to za nejakej měsíc bych určitě byl schopnej našetřit si pár set navíc ale když se mi z těch ostatních špatně vybírá.. :D budu si muset vybrat jestli chci hodinky na parádu nebo na čas..chtěl jsem to zkloubit ale zatim se to moc nepotkává :D každopádně děkuju moc za rady, porozhlídnu se tady a trošku se zkusím zorientovat ve vašem světě a třeba potom příjdu něčemu na kloub :)

Odesláno

upřímě,hodinky pod 1000,- asi nééé.......mrkni do bazaru teď tam jsou jedny zajímavý Nautica za 1500,- a ty určo dědečkovský nejsou :rolleyes:

Odesláno (upraveno)

Zdar,

pokud jsi ochoten nakupovat mimo EU, tak už tedy moc času nemáš. Naopak je nejvyšší čas, v této cenové kategorii ti od dubna napaří navrch 20% DPH.

Souhlasím s doporučením SEIKO 5, modely s požadovaným průhledem na strojek, příznivá cena např. ze Singapuru, mechanika.....

No a protože jsme v Ruské sekci jasná nejen cenová bomba Vostok Amfibia.

Upraveno uživatelem mejsi
Odesláno

"CJIABA" - já se z nich picnu, mohli by přepisovat (překreslovat) ještě ta delší slova, ať je větší sranda Posted Image . A my pak budeme přepisovat čínskou kaligrafii, "čtvereček s ocásky a křížkem" Posted Image.

Odesláno

Kup si je a mazej odsud-nebo dopadneš zle :suicide_anim: .

Pokud chceš automaty mrkni na seiko,nebo Orient

pokud mechaniky,tak asi nějaký rusy-občas maj podobnej styl

quartz asi Casio

tak at´ tak,určitě budeš muset nějaký ten tisíc investovat

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...