abbot Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Ber je, červenomodrá luneta je klasika. Asi jako jediný člen na chronomagu jsem v pohodě, nevadí mi trčící heliový ventil. Mercure se mi líbí, perfektní otlounkánky, taková lepší Monstra. Zajímala by mě cena a také kde se dají koupit, jestli se třeba dají objednat přímo od výrobce jako Glycine. I to může být zajímavé, když jsem poptával Glycine přímo v továrně, dostal jsem hned 15% slevu, paráda. Chcce to hlídat ebaye, nejsou moc profláklý. Už sem to tu někde psal, ale dlouhou dobu se povalovaly na britský ebayi nový kolem 250 liber i s dopravou a to mi přišlo jako luxusní cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Na britském eBay jsem našel TYHLE, ale nevím, zdá se mi to nějaká až podezřele dobrá cena, nerad bych si koupil fejky, prd se v rado vyznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 (upraveno) A ještě jsem našel DIVER sakumprásk s daní a poštou za 14025Kč, ale mám fakt strach z koupě fejku, sice to vypadá jako docela prověřenej prodejce, 76tis transakcí... Tak co mi poradíte? Aha, tak ona je to aukce, ale stejně bych mohl zkusit přihodit... Upraveno 19. března 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Hm, tak akce se odkládá, kríze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 No něco na léto? Já bych volil asi toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 No něco na léto? Já bych volil asi toto: Máš dobrej vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.Vacík Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 a tyhle už někdo naživo viděl? FORTIS SPACELEADER by Volkswagen Design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se