premek798 Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 zdravim, mate nekdo zkusenosti s timhle obchodem ? http://www.chrono24.com/cz/dealer/uhrencenterberlin/liste.htm?dosearch=1&watchTypeId=U mam zajem koupit tyto http://www.chrono24.com/cz/breitling/superocean-heritage-46--id1715188.htm?dosearch=true&manufacturerIds=32&models=32&picnum=0&query=breitling+superocean+heritage&searchResultIndex=13&sortorder=1&tab=details&urlSubpath=%2Fbreitling%2Fsuperocean-heritage--mod32.htm diky moc za pomoc
vadim6 Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Kupoval sem u nich cca před rokem a vše proběhlo bez problémů-komunikace i dodání.
premek798 Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 a prosim te jak si to platil ? prevodem na ucet? a za jak dlouho to pak poslali? jsem chtel kupovat breitling superocean heritage 46 v usa v eshopu ale nejak mne presla chut potom co jsem si precetl o jomashop.com nebo authenticwatches.com hodne zklamanych lidi a zadna zaruka.. proste gray market.. a pry jsou to i hodinky coneprosly vystupni kontrolou apod.. no nevim. par lidi ma dobre zkusenosti ale prece jenom je lepsi kupovat v evrope.... , tady ty co nabizi prodejce maji zaruku ? prodej je zapsan na 12/2010 tak snad je vse v poradku http://www.chrono24.com/cz/breitling/superocean-heritage-46--id1715188.htm?dosearch=true&manufacturerIds=32&models=32&picnum=0&query=breitling+superocean+heritage&searchResultIndex=13&sortorder=1&tab=details&urlSubpath=%2Fbreitling%2Fsuperocean-heritage--mod32.htm je tam napsane komplikace a u toho datum co to znamena _?
vadim6 Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Platil sem přes PayPal asi 800 ojro.Přepravce byl DHL,termín dodání okolo 3-4 dní(ale PP je na převod peněz svižný))).Píšou tam box+papíry tak by to mělo být ok.Jak sem psal, komunikovali seriozně.Komplikace je ta datumovka-terminus technicus))
M3maniac Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Tak napíšu svůj příběh, koupil jsem u nich taky Béčka (navitimery) měly bejt po kompletní repasi a ano opticky vypadaly téměř jako nové, včetně nového origo řemenu.Ovšem překvapení přišlo, když jsem zjistil, že dělají cca + 30 sec denně. Tak nějak se mi to nezdálo a zkoušel jsem to asi 4x než jsem se ujistil, že je tomu opravdu tak. Tak píšu mail do Berlína a dostal jsem šílenou odpověď, jakože se záruka na přesnost nevztahuje...polkl jsem na sucho a skončil s diplomacií. Vytočilo mě to natolik, že jsem jim napsal a že jako na co mám rok záruku? na koženej řemen? Napsal jsem jim toto, hele, zavolal jsem na váš inzerát, že prosím o rezervaci do druhýho dne a že přijedu určitě cca 600km. Slovo jsem dodržel a druhej den jsem si pro hodinky do Berlína přijel...působím na vás jako neseriózní zákazník? Dokonce jsem ani nežadonil o slevu, řekl jsem si je to v kamenným krámu a se zárukou tak nač handlovat,opticky byly fakt 1A.A že jednam s lidma vždy fér a taky to samý čekám od lidí co jednaj se mnou.Hodil jsem jim do mailu tuto citaci co maj na netu : gebrauchte Uhren - neu aufgearbeitete Luxusuhren vom Händler mit Garantie - Top aufbereitet wie neu - mit Garantie - Markenuhren - Diese Qualität bietet ... s tím, že by bylo dobré ,kdyby se tohoto sloganu drželi tak není problém.Frajer ubral plyn a začal psát ,že taky jednají se zákazníkem fér a že jim je mám poslat a že ale potřebují cca 14 dní. Poslal jsem je a po 30ti dnech jim píšu, že jak to vypadá a oni ,že čekají na součástku ze švajcu.Odpověděl jsem OK tak mi je pak pošlete zpět na mou adresu.Za cca 3 dny mail, hodinky jsou hotovy, ale kdo bude platit poštovné? Tak mě dlouho nikdo nevytočil. Toď má zkušenost s uhr centrem v Berlíně.Dodnes je nemám protože mu 75 EUR za poštu nemíním platit už z principu.A v pondělí to budu řešit telefonicky.Jojo, když hodinky tak z Uhrcentra Berlín :-)to je jejich novej slogan :-)
premek798 Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 hm no to nic moc zkusenost teda. a ta zaruka kdyz je . se neda aplikovat na kterehokoli prodejce v evrope? neco jako mezinarodni zaruka? za nejakych 55tis. je muzu koupit nove... od sedeho dovozce. bez zaruky .. vlastne.. ale jestli to neni nahodou lepsi nez tohle.. pouzite za 51tis.. a taky nechapu coznamena datumovka jako komplikace ????
NIGHTinGALE Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 V 18. 3. 2011 v 23:40, 'premek798' napsal: a taky nechapu coznamena datumovka jako komplikace ???? Komplikací se nazývá každá přidaná funkce na hodinkách (mimo hlavní čas). Datum je komplikace nejjednodušší a nejčastější. GMT, rezerva chodu, věčný kalendář, chronograf, ... to všechno jsou další komplikace. (ale zní to dost blbě, že?)
premek798 Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 jo tak ja uz myslel ze s tim je neco spatne... hehe , to jsou mi ale hodinarske vyrazy , pro laika.. dost zavadejici
M3maniac Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 V 18. 3. 2011 v 23:40, 'premek798' napsal: hm no to nic moc zkusenost teda. a ta zaruka kdyz je . se neda aplikovat na kterehokoli prodejce v evrope? neco jako mezinarodni zaruka? za nejakych 55tis. je muzu koupit nove... od sedeho dovozce. bez zaruky .. vlastne.. ale jestli to neni nahodou lepsi nez tohle.. pouzite za 51tis.. a taky nechapu coznamena datumovka jako komplikace ???? Ale já koupil hodinky po tovární záruce, tudiž jsem apeloval jen na jejich záruku na kterou jsem se ptal při koupi a řekl mi jeden rok.Podle mě je to zmetek, jestli někomu řeknu, že jsou hodinky komplet po repasi a dělaj 30sec denně není to úplně fér, navíc když je kupuješ v krámu kde se prodávaj Rolex,Omega nebo Pateky. Prostě si řekli přijel blbeček z ostbloku a bude rád ,že je rád.Já u nich už nekoupím nic,ani kdyby nabízel zlatý Daytony za kilo :-)))
premek798 Odesláno 19. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2011 no jasne to s tebou souhlasim je to hodne nefer, beztak to vzal na protiucet a o hodinkach nic nevedel, nebo rekl to co mu rekl dotycny co je od nich koupil.., v kazdem pripade se k tomu mel postavit a pomoci ti, ... tyhle hodinky maji tedy tovarni zaruku ? to znamena ze se daji servisovat u kazdeho ofiko breitling dealera?
M3maniac Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 No nikde tam nemá vyfocenej potvrzenou kartu s razítkem od AD tak těžko říct, pokud jsou ovšem z 12/2010 tak by se nějakej pátek posrat neměly...ovšem já u něj bych po tom jak se chová k zákazníkům už nekoupil nic.
honzi Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 spis se podivej na watch.de, ty jsou v pohode!
premek798 Odesláno 7. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2011 jo diky ja uz si je koupil v usa.. v kamennem obchode u AD diky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se