simon_magus Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 MB znak na maly a design a la Bond Omegy ... at alespon dobre slouzi
vikhra Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 MB znak na maly a design a la Bond Omegy ... at alespon dobre slouzi Spíš snad Rolex Submariner.
abbot Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 (upraveno) Invicta dělá tyhle divery s 2 lunetama. 1.typ je ala rolex (viz obrázek) a druhej ala omega (tenhle případ) jinak zbytek je všechno rolex Huughu: nic si z toho nedělej a užívej je, já s podobnou invictou taky začínal tady na foru a s láskou na ně vzpomínám ... takže gratulace Upraveno 20. března 2011 uživatelem abbot
Peter2 Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Gratulujem, pekne diverky, v tych ciernych tusim bezi SEIKO mechanika.
Leviathan Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Vacsina potapiek sa VZDY na nieco podoba. Asi tam nic nove nevymyslis.Kazdopadne...nech robia radost
Rafa Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Pěkné hodinky. Za ty peníze snesou nějakou tu kritiku. Atˇ slouží a dělaj radost.
tibs Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Nazdar, rad by som sa opytal, "ako tazko" sa otaca luneta. Mam invicta 0420 pro diver a luneta ide otacat velmi tazko, ako keby bola zaseknuta - musim to relatoivne velkou silou tocit. Mas to podobne ? Dakujem
Argon Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Stací když se tu někdo pochlubí takovými to suby a hned je mi jasné, že se někdo ozve vykrádání Rolexek :-)). Každopádně jak tu někdo řekl všechny potápky jsou na něco podobný. Musím říct, že Invicty pěkný, je dobrý, že už do nich dávají švýcarské strojky, takže tím kvalitu značně posouvají. Jak se to děla na tom fejsbůku?! Dávam palec nahoru - to se mi líbí :-D
vraby Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 na téhle barevné kombinaci nevidím nic pěkného,vykrádání řešit nebudu.Když už něco takového levnějšího tak bych hledal mezi Casio,Orient atp.
mrak Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 těžký hodinky na tenkých stěžejkách, já je utopil při pádu do vody... :-(
gougy Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 těžký hodinky na tenkých stěžejkách, já je utopil při pádu do vody... :-( ale ber to jako příležitost koupit si nové hodinky
huugh Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Nazdar, rad by som sa opytal, "ako tazko" sa otaca luneta. Mam invicta 0420 pro diver a luneta ide otacat velmi tazko, ako keby bola zaseknuta - musim to relatoivne velkou silou tocit. Mas to podobne ? Dakujem Tibs - ne, luneta jde otacet normalne (lehce, resp. tak akorat, neotoci se sama od sebe).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se