Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Invicta dělá tyhle divery s 2 lunetama. 1.typ je ala rolex (viz obrázek) a druhej ala omega (tenhle případ)

Posted Image

jinak zbytek je všechno rolex :)

Huughu: nic si z toho nedělej a užívej je, já s podobnou invictou taky začínal tady na foru a s láskou na ně vzpomínám ...

takže gratulace

Upraveno uživatelem abbot
  • po měsíci...
Odesláno

Pěkné hodinky. Za ty peníze snesou nějakou tu kritiku. Atˇ slouží a dělaj radost.

• Po roku...
Odesláno

Nazdar, rad by som sa opytal, "ako tazko" sa otaca luneta. Mam invicta 0420 pro diver a luneta ide otacat velmi tazko, ako keby bola zaseknuta - musim to relatoivne velkou silou tocit. Mas to podobne ? Dakujem

Odesláno

Stací když se tu někdo pochlubí takovými to suby a hned je mi jasné, že se někdo ozve vykrádání Rolexek :-)). Každopádně jak tu někdo řekl všechny potápky jsou na něco podobný. Musím říct, že Invicty pěkný, je dobrý, že už do nich dávají švýcarské strojky, takže tím kvalitu značně posouvají. Jak se to děla na tom fejsbůku?! Dávam palec nahoru - to se mi líbí :-D

Odesláno

Nazdar, rad by som sa opytal, "ako tazko" sa otaca luneta. Mam invicta 0420 pro diver a luneta ide otacat velmi tazko, ako keby bola zaseknuta - musim to relatoivne velkou silou tocit. Mas to podobne ? Dakujem

Tibs - ne, luneta jde otacet normalne (lehce, resp. tak akorat, neotoci se sama od sebe).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...