Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar, poridil jsem si tento model CV2A10.BA0796 a zvazuju ze bych kovovy pasek zamenil za kozeny a cas od casu to prohodil. Zjistil jsem ze po cca 10 dnech kdy jsem mel hodinky cely cen (sezeni u stolu apod) je kovovy pasek zespoda uz neprijemne od stolu poskrabany.

Take se mi za kozeny reminek s kovovym klipem nechce platit 500 USD.

Nejaky tip kde ten reminek s klipem koupit za rozumnou cenu?

Taky menite reminky dle nalady?

diky

Odesláno

Sám teď řeším opačnou věc, pořizuju ke Carrerám kovový tah. Kožený originál řemínek jsem k nim měl při koupi a můžu říct, že tak pomíjivou věc za tolik peněz bych si už nekoupil - řešení vidím v pěkném koženém řemínku např. Hirsch, který stojí o hodně méně než originál a životnost je stejná. Každopádně bych zkusil ještě kontaktovat ofiko zastoupení v ČR, případně oficiální prodejce. Kovový tah, který sháním jsem nejlevněji viděl podobně jako na uvedených eshopech za cca 9 000,- Kč v přepočtu, plus poštovné, clo a pod. Zkusil jsem oficiálního prodejce ve Velkých Bílovicích a ten mi origo kovový tah objednal ze švajcu a zaplatím na místě bratru 6 500,- Kč, což mi přišlo jako o hodně zajímavější byznys než přes eshop :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...