Matthew Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Tak jsem dal dohromady novou trojku jako vzpomínku na trio před pár měsíci (to bylo Maurice Lacroix Pontos, Certina a Maurice Lacroix Les Classiques které potom vystřídaly Magrette). Ta už je kompletně obměněna. Takhle spolu jsou jenom nakrátko, vlastně už nejsou, Fortisy jsem v pátek poslal zpátky do Brna (novému majiteli, ovšem do města kde byly před 2,5 lety koupeny) takže pro ně je to rozlučková, ale pro ty Béčka premiérová Seiko jsou tam tak trochu do počtu, mám je na ven a na to abych věděl kolik je hodin až zase všechno prodám...
Ondra.T Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Super výběr:) máš vkus...koukám, že jsi z mého okolí...nedáme někdy sraz?...ukázal bych ti moje Tissoty a Maurice...třeba můžeme udělat společný fota:)
Ondra.T Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 ještě se tě chci zeptat...na kolik vyjdou ty Seika?..chtěl bych něco podobnýho na mytí auta:)
Matthew Odesláno 26. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2011 ještě se tě chci zeptat...na kolik vyjdou ty Seika?..chtěl bych něco podobnýho na mytí auta:) Chomutovské vlákno je tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34265-chomutov-most-kadan-klacikov/
Klabrdon Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Ty Béčka jsou parádní, to teda jo :-)
Návštěvník dlubix Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Hoďky fakt pěkný, fotky příšerný
Matthew Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Hoďky fakt pěkný, fotky příšerný fotograf ze mě asi nebude ne každý umí fotit jako troll :D
onney Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 ještě se tě chci zeptat...na kolik vyjdou ty Seika?..chtěl bych něco podobnýho na mytí auta:) sháníš hodinky na mytí auta? proč?
Matthew Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2011 mohli byste se prosím dohadovat přes SZ? já se tu chlubím jednou ojetou Octávkou v hodinkách tak chci spíš slyšet reakce na ně
PhoeniX Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Tyto chronography od BREITLINGu mám strašně rád. Pocházejí ještě z doby, kdy se firma snažila vyrábět funkční a zároveň krásné hodinky.
Matthew Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2011 Fortisy jsou klasa... já jsem je původně vůbec nechtěl, jejich věci mě nezajímaly, dostal jsem se k nim výměnou a prostě jsem si řekl proč to nezkusit a potom mě dostaly! byly to hodinky od kterých jsem nic nečekal a dostal jsem hrozně moc, jednoznačně předčily moje očekávání a určitě je nemám na ruce naposled... oproti tomu Breitling... čekal jsem hodně a dostal jsem naleštěnou krabičku a nepatrný pocit exkluzivity, ze začátku jsem z nich byl paf, ale teď už to vidím takhle a nemám dojem, že bych u té značky ještě měl co objevovat... Fortis jsem si dal poprvé na ruku a říkám si hmmm, budu vědět kolik je hodin, bezva, ale po pár týdnech jsem věděl že jsou to výjimečné hodinky... s Béčkama jsem to měl přesně naopak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se