Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Sousloví akurátní češtín je puristický neologismus? Pokud se vyskytuje v kterémkoli slovníku SJČ, prosím o odkaz. Docela by mne zajímala etymologie tohoto sousloví. A teď malý kvíz. Bez interpunkce nedává tvoje poslední věta moc smysl. Z hlediska syntaktického není v pořádku. Najdi chyby. Z hlediska logické stavby věty taktéž. Co je často moc, je příliš?

No, to je úplná píčo**na, jak říkáme my primitivové. ;)

Ano, čárky mi tam chybí. Polepším se.... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak není to tak hrozný. Skorodiplomaty zlaté, číselník 95%, pouzdro 75%, poškrábané sklíčko, funkční za 400,-. Starožitník v Kolíně. Fotku nedávám, protože je jednak všichni znáte a už jsou na wellness pobytu u hodináře :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
Tak přispěj něčím osvěžujícím.

Je libo minimálně nošené malé zlacené padesátky s původním řemínkem?

Anebo zde budeme řešit, kdo víc przní češtinu? A neříkej Luku, že nemáš nějaký nový, pěkný kousek v šupleti :thumbsup_anim: Když sem vor nedávno pověsil zachovalé Elastbloky, tak mi málem zaskočilo :crying_anim:

post-953-1202501410.jpg

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

Je libo minimálně nošené malé zlacené padesátky s původním řemínkem?

Anebo zde budeme řešit, kdo víc przní češtinu? A neříkej Luku, že nemáš nějaký nový, pěkný kousek v šupleti :thumbsup_anim: Když sem vor nedávno pověsil zachovalé Elastbloky, tak mi málem zaskočilo :crying_anim:

Když jinak nedáš, tak se pochlubím jedním docela raritním ciferníkem. Píšu záměrně ciferníkem, protože vím, že v tomhle pouzdře nemá co dělat. Už pracuji na nápravě, ale protože to je jeden z prvních v prochotěsném pouzdře, jde to pomalu. Kdyby jsi pouzdro měl, tak víš komu napsat. Odměna tě nemine. :thumbsup_anim: dík.

Edit: přidal jsem ještě fotku originálu.

post-967-1202567808.jpg

post-967-1202567823.jpg

post-967-1202569526.jpg

Upraveno uživatelem Luk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
Když jinak nedáš, tak se pochlubím jedním docela raritním ciferníkem. Píšu záměrně ciferníkem, protože vím, že v tomhle pouzdře nemá co dělat. Už pracuji na nápravě, ale protože to je jeden z prvních v prochotěsném pouzdře, jde to pomalu. Kdyby jsi pouzdro měl, tak víš komu napsat. Odměna tě nemine. :thumbsup_anim: dík.

Edit: přidal jsem ještě fotku originálu.

Takhle to má vypadat? SZ

post-953-1202581370.jpg

Odkaz ke komentáři

V Jičíně na pěší zóně je starožitnictví s docela zajímavými zásobami. Dnes tam byly sporty 2 v téměř NOS pouzdře za 1.200, dětský sporty a cca 20 společenských primek za ceny 400 - 600. Některý vypadaly dost dobře. Bohužel jsem veškeré volné finance utratil ve vedlejším výborně zásobeném antikvariátu :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...