Přejít na obsah

meškanie 4-5 minút

Doporučené příspěvky

Zdravím, Rolex oyster perpetual day date, meškajú cca 4-5 minút/24 hodín. Je možné nastaviť to, alebo to bude niečo vážnejšie. Mám ich cca týždeň, pôvod/ históriu neviem/ ročník cca 1970-75, kúpené od renom. obchodníka, ale zo zámoria, takže reklamácia možná, ale na dlhé lakte. Vďaka za každú radu

Upraveno uživatelem MUDr.Martin Undesser
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, Rolex oyster perpetual day date, meškajú cca 4-5 minút/24 hodín. Je možné nastaviť to, alebo to bude niečo vážnejšie. Mám ich cca týždeň, pôvod/ históriu neviem/ ročník cca 1970-75, kúpené od renom. obchodníka, ale zo zámoria, takže reklamácia možná, ale na dlhé lakte. Vďaka za každú radu

byt tebou tak by som ich skusil dat prezriet clenovi s nickom MECHANO.

Odkaz ke komentáři

Cavte, chcel by som sa opytat, na Jeziska som dostal Orient Mako. Velmi sa mi pacia (Jeziskovi som pomahal s vyberom :o). Do konca januara predbiehali asi 10 s denne. Zrazu vsak zacali ist hoodne nepravidelne, niekedy za hodinu nadbehnu aj 10 sekund, potom aj dve tri hodiny 0. Zistil som, ze ked ich mam na ruke, predbiehaju, ked ich mam polozene na stole, idu OK. Ked som ich prilozil k kompasu, trochu sa pootocil. A v robote chdim kazdy den cez detektor kovov. Mozu byt zmagnetizovane? Diky za odpoved. Sorry, som zaciatocnik, su to moje prve automaty, pacia sa mi, len som trochu unhappy z tejto nepresnosti.

Odkaz ke komentáři

Pomocí "toho čepu +/-" se dají zkorigovat i když jdou hodinky za den jinak v řádu minut, pokud máš vibrograf, tak je to poměrně snadné. Pokud nemáš nic, je to docela na dlouho, posuneš o kousek, čekáš den, co to udělá a tak dál několik dní...

Odkaz ke komentáři

No tak som otvoril hodinky šublerou /posuvné meradlo/ bez poškodenia a- žiadny čap sa nekoná...nič také tam nie je. Samozrejme nie som hodinár, mal som predtým také fejky s ETA strojčekom, ale tu nemám nič, čo by sa dalo nastaviť. Hodinky /18 K žlté zlato/ ma vyšli na 5400 E s dopravou aj clom. Môžem ich poslať späť, vymení, opraví alebo pošle späť peniaze, len mi je ich ľúto. Volal som do BA na Panskú- Sheron, údajne mi to spravia do pol hodiny, len sa tam nejako stihnúť dostať. Inak predajca beckertime, pozná ho niekto?

Toto sú konkrétne ony: http://www.beckertime.com/store/products/MEN_ROLEX_18KT_18K_YELLOW_GOLD_DAY_DATE_PRESIDENT_WATCH-1370251-4

Odkaz ke komentáři

No když už jsi se do nich za použití naprosto nevhodných nástrojů vloupal, mel jsi udělat aspoň fotku toho strojku, regulace tam být musí. Pokud ne, naletěl jsi... Nejlepší řešení bude se sebrat zajet do BA - Sheronu (mám pocit že jsou i v BB), nechat si je zkontrolovat a seřídit. Vzhledem k ceně hodinek a tvým "znalostem" to bude to nejlepší, co můžeš udělat.

Odkaz ke komentáři

No ano, mám odvahu :smile_anim: fotku som aj chcel spraviť, ale zabudol som. Nevadí poobede to odfotím a dám sem, budete mi vedieť poradiť čím to nastaviť? Totiž pri tých fejkoch s ETA 2832 /tuším/ som sa s tým hral a podarilo sa mi to nastaviť na +10-15s/ 24 hod. Keď som tieto skúmal, na druhý deň som bol úplne štastný, že +4 sekundy. Minutovú ručučku som si všimol až potom...

inak bol som tu u nás u troch hodinárov, chcel som len otvoriť ich, nikto do toho nechcel ísť...

Upraveno uživatelem MUDr.Martin Undesser
Odkaz ke komentáři

No, dúfam, že sa mi to nejako podarilo vložiť. Otvoriť ich sa mi už nepodarilo, včera som ich asi priveľmi dotiahol a podaril sa mi aj jeden škrabanec :crying_anim02: Ale aspoň posúdite, či som sa nenechal napáliť. A hodinky pôjdu do Sheronu

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Clovece, nie som odbornik na fejky, ani na Rolex, ale pri takychto hodinkach by som ocakaval dokonale dielenske spracovanie. Ten naramok, to je katastrofa. A hodinky? Co ja viem? Minimalne ta korunka je velmi divna. Znalci snad povedia viac.

Odkaz ke komentáři

V piatok som s nimi bol v Sherone BA, hodinár ich na počkanie prezrel a doporučil generálku v cene cca 400 EUR. V inom nemenovanom hodinárstve za ňu chcú cca 150 EUR, údajne ich už robili niekoľko krát. A v Sherone mi aspoň potvrdili, že sú pravé, ročník cca 1968-70, nikdy nebolo s nimi ešte nič robené. Čo by ste doporučili? To iné hodinárstvo nie je žiadna búdka nikde, ani dedinský opravár, tak sa neviem rozhodnúť...

Odkaz ke komentáři

Hodinárstvo Martin Dugovič, Bulíkova 5, Bratislava, prevádzka Avion Shopping Park

Hmmm, hodinarstvo v Shopping Parku... Co si o tom mysliet? Urcite su to menici baterii, ale vsak snad vedia aj spravit generalku. Na tom nic nie je. Len aby to neboli slendriani, ako vsetci hodinari ktorych poznam. Aj 150 euro je za generalku dost, ale cena sa odvija od znacky. Chapem, ze primky by si za 150 robit nikto nedal.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...