robo Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Odesláno 11. května 2011 Moja reč. Vidím, že sa zhodneme.best is black on black
jktibet Odesláno 12. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Moja reč. Vidím, že sa zhodneme. ...hoši,ta modrá jede!Sedí mi ke všemu,ale nic méně...přítel Přemek z Havířova má černé/bez chrona/a líbili se mi,hele já jsem volil modrou,protože,,MODRÁ JE NAŠE KRÁVA MILKA" PĚKNÝ VEČER!!MK
jktibet Odesláno 12. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2011 (upraveno) ...O.K. Upraveno 12. května 2011 uživatelem jktibet
gcom Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Zdravím všechny chronomagory,možná některé potěším a možná odpůrce značky Breitling zklamu,ale mám je,jsou super a hlavně pro mé potěšení a dobrý pocit.Četl jsem některé příspěvky a hnidopichy bych chtěl upozornit,že opravdu Breitling není vstupenka do TOP společnosti...to buď v hlavě je a nebo není a nepomůžou brajtle ani za milion.Přeji všem příjemný den a podělte se se mnou o pěkný zážitek...foto nic moc,neumím to. PS:inspirace pro Strapatoniho.. Jsou to skvělé hodinky.
igor261069 Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 tak jsem si je dnes taky pořídil, limitku - černá se zelenou s mashem.
jktibet Odesláno 24. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2011 tak jsem si je dnes taky pořídil, limitku - černá se zelenou s mashem. Grutuluji,znám je.mk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se