Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, mohli by ste mi poradiť známy kupuje hodinky na 50stku vôbec sa do hodiniek nevyzná len mi povedal že má 1200 euro chce niečo kvalitné, nové a pán nenosí oblek skôr športové oblečenie, on vraj pozeral niečo od tissotu ale za takú cenu... ja by som povedal že niečo od fortisu čo vy nato?

Odesláno

Ahojte, mohli by ste mi poradiť známy kupuje hodinky na 50stku vôbec sa do hodiniek nevyzná len mi povedal že má 1200 euro chce niečo kvalitné, nové a pán nenosí oblek skôr športové oblečenie, on vraj pozeral niečo od tissotu ale za takú cenu... ja by som povedal že niečo od fortisu čo vy nato?

Longines Legend Diver (chce to přidat cca 300E a někam si pro ně zajet, ale je to na 50tku imho paráda největší!)
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Možná mrknout na Sinn, velmi kvalitní hodinky za slušnou cenu. Fortis jsou takové bezduché "křápy", kdežto Sinn mají jisté Teutonské kouzlo :)

Sinn 556

Posted Image

Sinn 656

Posted Image

EDIT: Nebo ty Longines Legend Diver, ty jsou fakt parádní!

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno (upraveno)

Longines Legend Diver (chce to přidat cca 300E a někam si pro ně zajet, ale je to na 50tku imho paráda největší!)

Staci 149+50 na kuryra na www.watch.de tam ich maju s datumom...A to ich mal pred tyzdnom este o 50 ejro lacnejsie.nejak hodne veci podrazilo...:crying_anim02:

a nebyt tej katastrofalnej datumovka tak Sinn za 1...

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno

No práve nastal malý problém hodinky potrebuje do stredy najneskôr štvrtka mať v rukách, nepoznáte nejaké klenotníctvo v okolí NR a BA dobré ceny/kvalita???

Návštěvník Tada
Odesláno

Možná Wempe ve Vídni, tam by ti londžíny mohly opatřit rychle...

Odesláno

No práve nastal malý problém hodinky potrebuje do stredy najneskôr štvrtka mať v rukách, nepoznáte nejaké klenotníctvo v okolí NR a BA dobré ceny/kvalita???

Na takové jubileum se hodí výlet do Vídně, Sachr, kávička, hodinky...
Odesláno (upraveno)

A v Bratislave by ste nevedeli niekto poradiť prosím? aj ulicu ak sa dá...

WOW GALLERIA-Eurovea

WDL-AUPARK

ked nepochodis pokracuj do Austrie-Vieden ma co ponuknut

daj si do vyhladavaca a ponukne ti aj mapu

Upraveno uživatelem obchodnik-o3
Návštěvník Tada
Odesláno

Kurwa, dělej něco s tím pravopisem, takhle nemůžeš mezi lidi. :D

Mezi lidi moc nechodím :) A jak psal bandicoot - chronomag nejsou lidi, ale jen nicky :)

Návštěvník Tada
Odesláno

To souhlasím, ale myslel jsem v budoucnu, až budeš doktorem.

To taky nebudou lidi, to budou spisové značky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...