duffqo Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Ahojte, mohli by ste mi poradiť známy kupuje hodinky na 50stku vôbec sa do hodiniek nevyzná len mi povedal že má 1200 euro chce niečo kvalitné, nové a pán nenosí oblek skôr športové oblečenie, on vraj pozeral niečo od tissotu ale za takú cenu... ja by som povedal že niečo od fortisu čo vy nato?
gougy Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Ahojte, mohli by ste mi poradiť známy kupuje hodinky na 50stku vôbec sa do hodiniek nevyzná len mi povedal že má 1200 euro chce niečo kvalitné, nové a pán nenosí oblek skôr športové oblečenie, on vraj pozeral niečo od tissotu ale za takú cenu... ja by som povedal že niečo od fortisu čo vy nato? Longines Legend Diver (chce to přidat cca 300E a někam si pro ně zajet, ale je to na 50tku imho paráda největší!)
Návštěvník Tada Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) Možná mrknout na Sinn, velmi kvalitní hodinky za slušnou cenu. Fortis jsou takové bezduché "křápy", kdežto Sinn mají jisté Teutonské kouzlo Sinn 556 Sinn 656 EDIT: Nebo ty Longines Legend Diver, ty jsou fakt parádní! Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem Tada
svijanskymaz Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) Longines Legend Diver (chce to přidat cca 300E a někam si pro ně zajet, ale je to na 50tku imho paráda největší!) Staci 149+50 na kuryra na www.watch.de tam ich maju s datumom...A to ich mal pred tyzdnom este o 50 ejro lacnejsie.nejak hodne veci podrazilo... a nebyt tej katastrofalnej datumovka tak Sinn za 1... Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem svijanskymaz
duffqo Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 No práve nastal malý problém hodinky potrebuje do stredy najneskôr štvrtka mať v rukách, nepoznáte nejaké klenotníctvo v okolí NR a BA dobré ceny/kvalita???
Návštěvník Tada Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Možná Wempe ve Vídni, tam by ti londžíny mohly opatřit rychle...
gougy Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 No práve nastal malý problém hodinky potrebuje do stredy najneskôr štvrtka mať v rukách, nepoznáte nejaké klenotníctvo v okolí NR a BA dobré ceny/kvalita??? Na takové jubileum se hodí výlet do Vídně, Sachr, kávička, hodinky...
duffqo Odesláno 1. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 A v Bratislave by ste nevedeli niekto poradiť prosím? aj ulicu ak sa dá...
obchodnik-o3 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) A v Bratislave by ste nevedeli niekto poradiť prosím? aj ulicu ak sa dá... WOW GALLERIA-Eurovea WDL-AUPARK ked nepochodis pokracuj do Austrie-Vieden ma co ponuknut daj si do vyhladavaca a ponukne ti aj mapu Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem obchodnik-o3
mechano Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Možná Wempe ve Vídni, tam by ti londžíny mohly opatřit rychle... Kurwa, dělej něco s tím pravopisem, takhle nemůžeš mezi lidi.
Návštěvník Tada Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Kurwa, dělej něco s tím pravopisem, takhle nemůžeš mezi lidi. Mezi lidi moc nechodím A jak psal bandicoot - chronomag nejsou lidi, ale jen nicky
mechano Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 Mezi lidi moc nechodím A jak psal bandicoot - chronomag nejsou lidi, ale jen nicky To souhlasím, ale myslel jsem v budoucnu, až budeš doktorem.
Návštěvník Tada Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2011 To souhlasím, ale myslel jsem v budoucnu, až budeš doktorem. To taky nebudou lidi, to budou spisové značky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se