Juraj11 Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Zjistil jsem,že mi chybí hranaté hodinky a proto začínám po nějakých pokukovat,ale nemohu najít nic co by mi vyhovovalo. jediné co musí splňovat je: hranaté,automat,nebo ruční nátah a vteřinovka na šestce s cenou tak do 200euro. zatím jsem našel Buran a Orient(něco v takovém stylu by se mi líbilo) Pokud by někdo o něčem věděl,tak za každou radu budu vděčný
vlasta66 Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Trochu nad limithttp://cgi.ebay.com/MENS-ROTARY-LTD-WHITE-GOLD-1-400-MADE-SWISS-17J-ETA-/280645072834?pt=Wristwatches&hash=item4157bff7c2
Sage Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 Tissoty delaji taky nejake hranate, na ebay se vejdes do rozpoctu
Kobliha Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) Napadly mě Certina DS Podium Square nebo Louis Erard La Carrée Automatik, oboje ale mají datum mezi 4 a 5 a nevím, jak to bude s cenou na ebayi. EDIT: omlouvám se, šlo o vteřinovku, ne o datum. Jsem úplně vedle. Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem Kobliha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se