emba Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Zdravím všechny fandy hodinek, uvažuji o koupi nových hodinek. Měl by to být chronograf, automat, s koženým řemenem, průměr 40 mm ( mám úzké zápěstí ). Cena do 30.000 Kč. Chtěl bych si je koupit v ČR. Mohli by jste mi, prosím, poradit? Zatím mě zaujal Mido Commander Chronograph M8885.4.21.4 : http://www.hodinky-d...4.21.4/a-15997/ Myslíte si, že je to dobrá koupě?
k-mart Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Mido je určitě kvalitní volba, tenhle konkrétní model vypadá taky pěkně, pokud trváš na nových hodinkách, nevidím důvod, proč si je nedopřát...ale nečekej, že vybereš jedny a tím to končí, to bys byl zklamán
HB63 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) Koukni na tohle .Velikost vyhovuje,mají i stejný strojek jako Mido.Ale pozor na výšku hodinek.Snad všechny s tímto kalibrem jsou dost tlusté. Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem HB63
Návštěvník Tada Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Jak které, ty Junghans by moc vysoké být nemusely. Sám mám hubenou ruku a Sinny, které nosém se strojkem 7750 jsou v pohodě.
HB63 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Ty Mido i Junghans mají vypouklé plexi,takže tipuji,že budou mít tak 14-15mm.To ale nic nemění na tom,že oboje jsou parádní.
Návštěvník Snow Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) Ty Mido i Junghans mají vypouklé plexi,takže tipuji,že budou mít tak 14-15mm. Mido - výška bude skutečně okolo 14mm, 15mm ne. Edit - na sklo bych se zeptal, některé prameny uvádějí safír s antireflexní vrstvou. Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem Snow
NIGHTinGALE Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Mido výška bude skutečně okolo 14mm, 15mm ne. Pozor, sklíčko je hesalit. S tloušťkou má Snow pravdu, je 13,90mm. Řemen je 20mm. WR jen 50m, ale díky systému Aquadura, který Mido používá, bych jim věřil více, než jiným hodinkám s WR 100m. Jo a strojek je hezky zdobenej a adjustovanej ve 3 polohách a dokonce používá Nivaflex.
IntoPicture Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Myslím, že s danými kritérii jsi vybral dobře - ty hodinky jsou v reálu pěkné a kvalitní. Co se týče Junghansu, ten má skoro přímý ekvivalent v Meister Chronoscope, taky moc fajn hodinky: http://www.junghans.de/meister-detail/items/87.html#closed
Návštěvník Tada Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Ty Meister Chronoscope jsou taky moc pěkne, mezi nimy a Max Bill bych se já osobně jen těžko rozhodoval, Max Bill jsem viděl naživo a jsou úžasné, taková Teutonská jednoduchost
Návštěvník Snow Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Všechny hodinky v tomto vlákně jsou fajn, ale dát za ně okolo 30000 Kč jen proto, že je koupím v Čechách, kde jsou drahé jako prase je sebevražda.
emba Odesláno 6. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2011 Všechny hodinky v tomto vlákně jsou fajn, ale dát za ně okolo 30000 Kč jen proto, že je koupím v Čechách, kde jsou drahé jako prase je sebevražda. Vím, že ceny u nás v obchodech jsou nadsazené, ale v případě reklamace bych si u nás poradil. Pokud bych nakupoval přez internet v zahraničí, tak bych se bál že koupím padělek. Také nemám žádné zkušenosti při nakupování přez net ze zahraničí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se