HonzaN Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Zdravim, zkoušel jste už někdo kolik toho snesou modely 5 SPORTS s WR100M bez šroubovací korunky? Dá se s nima jít doopravdy bez obav i decentně pod vodu, tak na tu bazénovou hloubku +/- 2 metry? Předem díky za každej postřeh.
Dantechno Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) Ano. Viz tabulka v manualu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: edit Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem Dantechno
funf5 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Je zajímavé, kolik lidí pochybuje o údajích vodotěsnosti. Osobně plavu se vším, co má WR větší než: 5BAR, 5ATM, 50m...
HonzaN Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 To Dantechno: já se ptal na vaše osobní zkušenosti, ne na tabulku v manuálu, protože různí výrobci píšou do svých manuálů různé věci že... To funf5: Ne že bych o tom pochyboval, ale raději se nejdřív zeptám, než abych pak litoval A ptám se proto, že jiné hodinky s wr100m co jsem měl, měli vždy korunku šroubovací a tyto seika jako první ne. Tak díky za info a už žádné pochyby
Dantechno Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 To Dantechno: já se ptal na vaše osobní zkušenosti, ne na tabulku v manuálu, protože různí výrobci píšou do svých manuálů různé věci že... Tak promin, se Seikem zadne zkusenosti nemam.
funf5 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 To funf5: Ne že bych o tom pochyboval, ale raději se nejdřív zeptám, než abych pak litoval A ptám se proto, že jiné hodinky s wr100m co jsem měl, měli vždy korunku šroubovací a tyto seika jako první ne. Tak díky za info a už žádné pochyby Každopádně, co se týká Seika, tak opravdu věř tomu, co ti napíše Dantechno On se v té značce trošinku orientuje
Pavel K. Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Mám 14 let starý Casia WR 200M (20 ATM) . Vždy s výměnou baterie i výměna těsnění. Korunka šroubovací není. Vždy bez problémů - moře, sprcha, bazén, sauna. Potápěl jsem se s nimi tak do 5m - slaná i sladká voda. Myslím, že Seiko to má ošetřeno minimálně stejně dobře. Asi to chce jen jednou za čas měnit těsnení.
HonzaN Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) To funf5: OK OK, doufám že sem se nedopustil nějakého začátečnického fópá Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem HonzaN
Dantechno Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 Jasny delam si srandu. Na uvedenou tabulku se da spolehnout. Napr. i se Seiko chronografem s uvedenou vodotesnosti 30M jsem se bez problemu koupal (ve vane ) a sprchoval....
HonzaN Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2011 No, to sem chtěl slyšet! Díky za uklidnění
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se