Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

padnou jako ulité, menší ciferník je předurčuje i k formálnějším příležitostem a delší nožky to na ruce perfektně vykompenzují

jinak hodně lidí kritizuje tu datumovku, taky si nejsem úplně jistý její nezbytností i když je pravda, že já její služby uvítám... aspoň kdyby na tom ciferníku tolik nesvítila, dokážu si představit, že by byla i černá...

Lidi toho nakecaj ! :D Jsou parádní ! ;)

Odesláno

jinak hodně lidí kritizuje tu datumovku, taky si nejsem úplně jistý její nezbytností i když je pravda, že já její služby uvítám... aspoň kdyby na tom ciferníku tolik nesvítila, dokážu si představit, že by byla i černá...

Asi nejsem hodně lidí. U mě to má za datum plus. A nikoliv malé bezvýznamné. Už jsem je chválil, ale musel jsem se ozvat :P

Odesláno

tak já bych je možná i vyměnil... nebo prodal... byl by zájem? v bazaru samý pěkný kousky a já si tu jenom prohlížim fotky :worried_anim:

Jakou bys měl představu o ceně?

Návštěvník Tada
Odesláno

Pěkné. Nemít to datum a malo vteřinovkum, tak jsou ještě lepší. Ale ta barevná kombinace jim sluší.

• po 2 týdnech...
Odesláno

dnes jsem hodinky předal na osobní schůze v Praze :) požádal jsem nového majitele, aby sem potom napsal do vlákna první dojmy... tak uvidíme :)

jinak ještě připojím poslední rozlučkové fotky od nové fotografky, sám jsem je ještě neviděl tak se těšim :)

Odesláno

padnou jako ulité, menší ciferník je předurčuje i k formálnějším příležitostem a delší nožky to na ruce perfektně vykompenzují

datumovka je v pohodě, zvláštní je to vycentrování loga nad oknem s dnem v týdnu. ale hodinky parádní!
Odesláno

Ty vypadaji fantasticky, videl jsem jeste jine pandy, ale tyhle jsou paradni. Na zacatku vlakna jsem si rikal, ze se musim zeptat, kdy je budes prodavat - ale to jsem uz prosvihl, hehe.

Az prijdou, tak se budu muset pochlubit aspon modrymi Pontosy...

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...