Mirek Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Zdravím a prosím o radu, poohlížím se po vintážních potápkách a zaujaly mě tyhle, moc o tomhle modelu ale nevím, je jich na netu dost v quartzu, já bych ale určitě chtěl automaty a těch jsem moc nenašel, i informací je pomálu. Pokud byste o nich někdo věděl nějaký info nebo aspoň odkaz, kde by o nich něco psali, budu rád. Potřebuju impulz, kterej by mě nakopl ke koupi :-) .Ty v aukci vypadají dost zachovale, pokud je teda vše původní, ikdyž dýnko se mi úplně nezdá. Každopádně díky moc za informace!
JanC Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 mně hází odkaz chybu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mirek Odesláno 8. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 mně hází odkaz chybu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pardon, pro evropu to jede na ebay.co.uk .
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2011 Dost zajímavé hodinky, zkus popátrat po zahraničních fórech, abys zjistil jak mají/nemají vypadat a podobně, abys nenakoupil něco špatného.
Mirek Odesláno 9. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2011 Tak jsem našel ještě tyhle, mají oproti těm předešlým korunku na druhé straně, což by mě u hujerů až tak nepřekvapilo, ale že by jeden model dělali tak i tak?? V těch z prvního odkazu by mohl být v pouzdře otočenej strojek, na datumu je chytře nastavená osmička, takže je prd poznat, ale to by tam musel být nějak nadivoko napasovanej cifr. Ty druhý jsou v podstatě za polovičku, nemají teda origo tah a dýnko je uplně čistý, tak nevím, moje rozhodovací schopnost je bodě nula. Původně prý tento model označený jako 884 vyráběl pro Heuer ve Francii G.Monnin, až v osmdesátý letech si je začali montovat sami a dávali tam Etu, oba tyhle kousky jsou teda z pozdější produkce. Toť vše, co se mi povedlo zjistit, za každou další informaci budu vděčen.
Mirek Odesláno 10. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. dubna 2011 Tak jsem víkend proseděl na netu a informací mám již dosti, takže zamykám...kdyby se někdo o tyto hodinky zajímal, něco k počtení je třebas tady.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.