viki.j Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Ahoj, ja tuto radu Espritov mam cca rok a pol a napriek nizkej cene, tiez to ze sa jedna o "modnu" znacku ma prekvapuju jednak presnostou, slusnou kvalitou spracovania puzdra, trvacnou kozou pouzitou na remienok, relativne odolnostou (uz som s nimi par krat vrazil niekam a nic), taktiez podla mna velmi peknym dizajnom, ktory na laikov posobi podstatne drahsie aj vdaka slusnemu vypracovaniu (mam biely cifernik, remienok v hnedej kozi). Predavacka tvrdila, ze strojcek je sviajciarsky, neviem potvrdit, nikde som o tom nenasiel ani zmienku. Kupil som si ich lebo sa mi pacili po dizajnovej stranke, posobili na mna bytelne a neratam s tym, ze ich budem nosit 20 rokov. Podla mojho nazoru za velmi slusnu sumu penazi dostanes podarene hodinky a nemusis sa bat, ze sa jedna o megasmejd. Mozno ti prave tieto Esprity otvoria dvere do sveta budikov, tak ako mne Ak mas obmedzeny rozpocet, lutovat nebudes.
viki.j Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Ahoj, ja tuto radu Espritov mam cca rok a pol a napriek nizkej cene, tiez to ze sa jedna o "modnu" znacku ma prekvapuju jednak presnostou, slusnou kvalitou spracovania puzdra, trvacnou kozou pouzitou na remienok, relativne odolnostou (uz som s nimi par krat vrazil niekam a nic), taktiez podla mna velmi peknym dizajnom, ktory na laikov posobi podstatne drahsie aj vdaka slusnemu vypracovaniu (mam biely cifernik, remienok v hnedej kozi). Predavacka tvrdila, ze strojcek je sviajciarsky, neviem potvrdit, nikde som o tom nenasiel ani zmienku. Kupil som si ich lebo sa mi pacili po dizajnovej stranke, posobili na mna bytelne a neratam s tym, ze ich budem nosit 20 rokov. Podla mojho nazoru za velmi slusnu sumu penazi dostanes podarene hodinky a nemusis sa bat, ze sa jedna o megasmejd. Mozno ti prave tieto Esprity otvoria dvere do sveta budikov, tak ako mne Ak mas obmedzeny rozpocet, lutovat nebudes. Update: Zakrikol som to. Dnes sa mi na tych Espritoch dobabrali stopky - nedaju sa znulovat... Pojdu na reklamaciu. Taktiez po prestudovani tohto fora a po rozhliadnuti sa okolo uz i ja odporucam, ak chces nieco serioznejsie, nekupuj si hodinky modnych znaciek
kuclb Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Asi záleží na štěstí... já si koupil hodinky "na rozbití" od Espritu za myslím 2000,- a vydržely v pohodě zhruba 6 let a rozbití následovalo po pádu z asi 8 metrů. Což chápu, že nevydržely. Nosil jsem je spíše na horší místa, moc se mi nelíbili, ale druhých hodinek mi bylo líto. Takže asi záleží na kusu, ale vydržet můžou. Jinak zpracování nebylo nic extra a kvalita celkově taky ne. ale vydržely. Takže, pokud nechceš dát víc, kup a uvidíš, pokud můžeš trochu připlatit, udělej to asi.
tombas Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 I u quartzových hodinek lze vybírat z tradičních hodinářských značek, jako je seiko, orient, citizen apod. Tam je předpoklad větší kvality i delší životnosti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se