Stepi(c)k Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Potreboval bych dalsi radu, tentokrat hledam hodinky pro tatu...Jak sam rika, tak je na hodinky zvire a nepatri zrovna mezi chronomagory. Vzhledem k jeho dobre predchozi zkusenosti s Tissotem se nechce zrict hodinek v titanovem pouzdre s titanovym tahem, quartz strojkem a se safirem. Mel v podstate predchudce tohoto typu. Ty same ale znova moc nechce. Hodinky mohou byt i vetsi nez vyse uvedene Tissoty. Neco masivnejsiho by urcite nebyl problem, ale design asi spis jednodussi, nez preplacany. Myslim, ze neco do 20k by se dalo sehnat a on by za ne asi ani vic nedal, ale kdyby byl nejaky hodne zajimavy tip na drazsi cibule, tak ho klidne taky poslete. Diky predem za tipy.
Martin J. Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2011 Jestli chce vyloženě quarzky, tak já občas nosím titanový Junghansy a pořád spokojenost. Jsou rádiem řízený a cenový limit splňují s velkou rezervou. Dělají se i ve světlé barvě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marosh2000 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Potreboval bych dalsi radu, tentokrat hledam hodinky pro tatu...Jak sam rika, tak je na hodinky zvire a nepatri zrovna mezi chronomagory. Vzhledem k jeho dobre predchozi zkusenosti s Tissotem se nechce zrict hodinek v titanovem pouzdre s titanovym tahem, quartz strojkem a se safirem. Mel v podstate predchudce tohoto typu. Ty same ale znova moc nechce. Hodinky mohou byt i vetsi nez vyse uvedene Tissoty. Neco masivnejsiho by urcite nebyl problem, ale design asi spis jednodussi, nez preplacany. Myslim, ze neco do 20k by se dalo sehnat a on by za ne asi ani vic nedal, ale kdyby byl nejaky hodne zajimavy tip na drazsi cibule, tak ho klidne taky poslete. Diky predem za tipy. http://www.tokyo-toyz.com/proddetail.php?prod=CasioLINEAGELCW-M100TD-1AJF
Slim_brno Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Ke mně se teď dostaly ML Miros (díky Matthew) a ten titan mě moc příjemně překvapil. Cenově se taky dají... http://www.uhrenmix.de/product_info.php?currency=USD&language=en&info=p3052_Maurice-Lacroix-MIROS-Chrono-MI1098-TT042-330.html
Stepi(c)k Odesláno 16. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 Panove, dekuji za tipy. Tatka nakonec hodne prekvapil a koupil neco netitanoveho...
Matthew Odesláno 16. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2011 Ke mně se teď dostaly ML Miros (díky Matthew) a ten titan mě moc příjemně překvapil. Cenově se taky dají... http://www.uhrenmix.de/product_info.php?currency=USD&language=en&info=p3052_Maurice-Lacroix-MIROS-Chrono-MI1098-TT042-330.html jsem rád, že jsi spokojen jinak tiskoviny jsou už na cestě...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se