Přejít na obsah

Martin J.

Členové_50
  • Příspěvky

    337
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Martin J.

  1. Hodinkový obchod, vše v pohodě, rychle a bez problémů. Osobní jednání u příjemného pokecu. Přeji Mírovi hodně štěstí a ještě jednou děkuji.
  2. Nehodinkový obchod a jako obvykle vše v pořádku. Děkuji a doporučuji.
  3. Nehodinkový obchod, komunikace rychlá a bez problémů. Zkrátka naprosto v pohodě a rád doporučuji všem ostatním.
  4. Vše bez problémů, velmi rychlá komunikace. Díky za obchod.
  5. Fajn kupující, vše v pohodě, výborná komunikace, rychlá domluva. Děkuji za obchod a doporučuji všem.
  6. Výborná komunikace a rychlé odeslání, zkrátka pohodový a bezproblémový obchod. Děkuji a doporučuji.
  7. Obchod proběhl v naprostém pořádku, zboží odesláno ihned po zaplacení, perfektně zabalené. Doporučuji.
  8. Jsou fakt parádní, gratulace. Škoda jen, že pro mne jsou 44mm moc velké.
  9. Nádhera, parádní kousek. Gratulace a držím palce aby se ti historická sbírka pěkně rozrůstala.
  10. Velká nádhera, moc gratuluji k parádnímu kousku.
  11. Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem tou stovkou fotil Omegy AT viz tady. Ten si určitě časem pořiď, je vyhlášenej.
  12. ... a koupíš si L-kovej, ten je super, mám ho taky. Jediný co mi na něm vadí je průměr závitu filtru 67mm.
  13. Jo, 5DMkII mám taky. Já jsem kdysi už jednou 17-40L měl, ale prodal jsem ji. Časem jsem zjistil že mi chybí a tak jsem si ji teď koupil znovu, je to fajn sklo.
  14. Jasně, já ti rozumím a přeji ti abys dobře vybral, pokud do toho půjdeš. Určitě to není lehká volba, je to hromada peněz. Tento objektiv moc rozšířen mezi lidmi asi zatím nebude a moc času už taky zrovna není, Cashback končí v květnu. Nevím jaký máš foťák, ale u těch rozumnějších jde microfucus kalibrovat, což by ti v případě nejhoršího mohlo pomoct. Já koupil asi před čtrnácti dny 17-40L a taky jsem zvědav jestli dostanu 2.5 tisíc zpátky, proto jsem se nahoře ptal.
  15. Kulatiny? No tak to není o čem - předem všechno nejlepší a ať má objektiv dobrou kresbu!
  16. No to máš teda pěkný dilema:-) Já mám taky 24-70 už dlouho a měnit se rozhodně nechystám, už kvůli těm filtrům, protože původní 77mm mi sedí na většinu mých objektivů. Kvality toho nového objektivu nezlehčuji, to vůbec ne, jedná se o L-kovou řadu a určitě bude lepší než původní řada, ale cena mě opravdu nemile překvapila. Jestli to máš vyzkoušený a rozdíl je tam pouze když ho hledáš, tak to myslím nemá moc cenu. Teda pokud nejseš profík a nezaplatí se ti to v zakázkách, pak by to smysl dávalo. Pokud ho opravdu chceš, zkus kouknout jestli by ti ho někdo nemohl dovézt třeba z USA, tam by to mohlo vyjít o hodně líp.
  17. Hmm, myslel jsem si to a to je právě na tom to špatný. Protože když zvažuješ koupi, tak nevíš s čím můžeš počítat a například tvých 7.500 je sakra rozdíl. Na tvém místě bych teď ale do 24-70 II nešel, ta cena je opravdu šílená a pochybuji že technická kvalita fotografií bude dvojnásobná oproti staré 24-70.
  18. Mně by třeba u Cashbacku zajímalo, jestli na to máš nárok automaticky a nebo ti to Canon, případně ta externí firma může z nějakých důvodů zamítnout? Samozřejmě myslím pokud to koupíš u autorizovaného prodejce z jejich seznamu, máš fakturu a sériové číslo v pořádku.
  19. Tak to je teda skutečně "přírustek", kterým se dá pochlubit. Nádhera, gratuluji.
  20. Podvodníci to určitě nejsou, jen překupníci. Napiš jim a uvidíš. Já když tam kupoval Omegy, tak na emaily reagovali téměř okamžitě. Pokud si vzpomínám, tak tenkrát mezi sebou měli i nějakou slovenku, takže kdyby bylo nejhůř ...
  21. No, určitě záleží na značce hodinek, kterou tam chceš nakupovat a hlavně jak to má ta která značka "ošéfované". Teď myslím hlavně mezinárodní záruky a servis. Že to jsou pouze překupníci je nepochybné. Mimochodem jsem si teď všiml, že třeba Omegy už tam neprodávají.
  22. Bomba! Pravá a nefalšovaná historie v překrásném stavu.
  23. Ta fotka jsou skutečně ty tvoje digi a nebo je to fotka z webu? To snad vypdá na NOS stav V každém případě paráda.
  24. Pěkné, velmi pěkné. Gratuluji a přeji ať ti dělají radost co nejdéle.
×
×
  • Vytvořit...