Ivoš Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 Čau.Chtěl bych od zdejších odborníku poradit.Mám 4roky staré automaty Aquaracer CAF2111.Normálně je nosím,žádné extrémní používání,nikdy nespadly,atd.Minulý týden jsem povolil šroubovací korunku,abych seřídíl čas a co se nestalo,korunka nejde zpět našroubovat.Ne že by nešel chytit závit,ale co je horší,žádný závit už tam ani není.Korunka jde normálně přitlačit až k pouzdru a po závitu ani památka.Normálně by to mělo být tak,že korunku přitlačím k pouzdru až na doraz(mezi pouzdrem a korunkou zůstane tak milimetr mezera)a otáčením korunky doprava dojde k zašroubování koruny k pouzdru.Ale to mě nejde,jelikož korunka jde přitlačit až k pouzdru.A ještě jsem si všiml,že korunka se při vytažení na osičce lehce vykle.Byl jsem i u Hanáka v Brně,kde mě řekly,že je potřeba vyměnit korunku a cena 6000kč.A já se ptám,není možné,že by se korunka povolila s hřídelky?Nechce se mě věřit,že korunka se sama od sebe ulomila!Třeba se se stejným problémem někdo setkal.Díky za pomoc.Ivo.
Beneeto Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Zdarec. Docela by mne zajímalo, jak jsi dopadl a co byla příčina??? Stržený závit mě děsí
Motor Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 To mě teda taky zajíma mám TH Dy Date a takovej průser to abych to denně kontroloval :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se