little_w Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Zdravim. Protoze je tady spousta sikovnych lidi, rekl jsem si, ze nejdriv zkusim dat moznost drobneho privydelku spriznenym dusim tady na foru, nez to hodim jinde. V podstate jde o to, ze potrebuji doladit sablonu, kterou jsem si koupil, a prizpusobit ji na miru. Na neco nemam cas, na neco nemam schopnosti. Nutna je znalost HTML a CSS. Pokud ma nekdo zajem, prosim o SZ. (Hledal jsem vlakno, kde se to uz resilo v minulosti, ale nasel jsem jen boo-beekovo vlakno o programovani flashe. Takze se omlouvam za scestne vlakno, ale jak rikam, proc to neporesit "doma", pokud to pujde. Diky.)
little_w Odesláno 20. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) O jakou šablonu jde? Joomla? ne. je to "obycejny" html web s kaskadovym stylem. posilam SZ. Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem little_w
little_w Odesláno 21. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2011 trosku to popostrcim. asi to z prispevku neni tak patrne (alespon soude podle temer nulove reakce), ale samozrejme to neni pomoc za dobre slovo, je to prace za peniz dle domluvy. jestli tedy bud sami ovladate html / css programovani nebo vite o nekom spolehlivem, opravdu snazne prosim o SZ. moc dekuji. (p.s. jelikoz bydlim v anglii, poslete mi prosim spis elektronicky kontakt, ne telefonni.)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se