Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím vás ,

Nevím zda se vůbec tady lze zeptat na tyto hodinky,Sector Marine Dive Master R3253967015 jestli to není tady pro Vás póvl :whistle: jelikož jsem zde nikde nic nenašel.

Tak bych rád, kdyby jste mne někdo poradil, zda to má cenu se o ně zajímat, nebo v té cenové kategorii se podívat po něčem jiném, popř. že je něco lepšího, nebo pokud ano kde se dají sehnat nejlépe.

Za info děkuji.

Odesláno

skus sa pozriet na traser

Radit Traser, když chce hodinky s hloubkoměrem, alarmem a podobně, mi nepřijde jako úplně ideální. To ať se radši podíval na Casio, tam sežene funkce, které požaduje.

Jinak u těch Sectorů by mi vadil ten počet korunek, asi to bude pohodlné na ovládání, ale tolik děr do pouzdra bych nechěl (až je budeš jednou přetěsňovat, tak budeš zaskočen cenou).

Odesláno

Pred cca mesiacom so kupil a nasledne predal Sector Shark master. Kupil som ich viac/menej zo zvedavosti a za tie peniaze som dostal slusny tovar + nieco naviac.

Firma ako taka je na trhu pomerne dlho a rozhodne by som sa nebal do nich ist. Ja som bol spokojny ako so spracovanim tak aj s funkcnou strankou. Vsetko licovalo, srob. koruka sla ako ma, materialy OK...Krasne balenie. No neostali dlho na podrobniejsie skumanie.

Ak sa ti pacia...nedaj si do toho kecat.

Len nech ta nenapadne ich kupovat tu (CZ/SK). Z tej ceny co tu za ne chcu sa mi zatocila hlava. Viac, ako max 150-200 UER by som nedal.

Zdravím vás ,

Nevím zda se vůbec tady lze zeptat na tyto hodinky,Sector Marine Dive Master R3253967015 jestli to není tady pro Vás póvl :whistle: jelikož jsem zde nikde nic nenašel.

Tak bych rád, kdyby jste mne někdo poradil, zda to má cenu se o ně zajímat, nebo v té cenové kategorii se podívat po něčem jiném, popř. že je něco lepšího, nebo pokud ano kde se dají sehnat nejlépe.

Za info děkuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...