Churchill Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2011 Pokud jsem to někde přehlédl, tak se omluvuju ... kde v Praze bych mohl očíhnout tuhle značku naživo? Dík
Martíšek Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Zdar, pokud vím tak Na Poříčí, mrkni na www.tophodinky.cz.
Peter Velky Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Na Porici ziadne Vostok Europe nenajdes. Aj z tej stranky www.tophodinky.cz vidno, ze ziadne neponukaju. Bol som tam niekolkokrat a ziadne VE som tam nazivo nikdy nevidel. Ale sameho by ma zaujimalo, ci su v Prahe niekde k videniu.
Churchill Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Psal jsem primo na zastoupeni na Slovensku a bylo mi sdeleno, ze v CR nikde k videni nejsou bo nedodavaji do zadneho obchodu, natoz aby tu meli zastoupeni
Churchill Odesláno 25. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2011 Trochu to oživím. Hodinky jsou k vidění v hodinářství v Galerii Harfa v Praze 9. Zastoupení prý získali někdy před měsícem.Nabídli i vánoční slevu 10%.Jo a Ekranoplan je parádní ingot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se