Schmalz Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 Ahoj, jsem tu úplně nový, při vybírání hodinek jsem narazil na toto fórum a velmi se mi líbí. Našel jsem si hodinky, které se mi zalíbily na první pohled. Můžete mi sdělit Váš názor na ně ? Díky moc ! http://www.poljot24.de/en/pd1602214944.htm?categoryId=1
Návštěvník Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 Ahoj, jsem tu úplně nový, při vybírání hodinek jsem narazil na toto fórum a velmi se mi líbí. Našel jsem si hodinky, které se mi zalíbily na první pohled. Můžete mi sdělit Váš názor na ně ? Díky moc ! http://www.poljot24.de/en/pd1602214944.htm?categoryId=1 pokud nemáš tlapu jako medvěd, jsou veliký. Jsou to rusáci, tj. velká sázka do loterie ohledně kvality. Na nové 3133 jsem moc chvály neslyšel. Osobně bych se na vykašlal, nejsou pro mě nijak zajímavé a ten design by se mi brzo okoukal a je humpolácký. Z ruské produkce považuju za nejlepší IMHO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Schmalz Odesláno 30. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 No ruku mám dost velkou (myslim), š. 62mm v místě hodinek - je to málo na takové cibule ? :-) Ještě jsem takové velké hodiny neměl, ale líbí se mi velké a masivní, mám rád, když jsou na ruce pořádně cítit. Díky za názor, na ty Sturmanskie kouknu !
Návštěvník Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2011 No ruku mám dost velkou (myslim), š. 62mm v místě hodinek - je to málo na takové cibule ? :-) Těžko říct, podle většinové zkušenosti tady na fóru sedly lidem více 44 mm pilotky. Musí se to vidět na ruce. Dáš vedle sebe Fortis fliegerchronograph a Stowa seatime, oboje průměr 42 mm a rozdíl v pocitové velikosti je nebetyčný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se