svijanskymaz Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Tak som si pri ceste na Slovensko trosku zasiel a cestou som si od clena fora zakupil tieto krasavice/teda mne tak pripadaju/.To,ze sme si dohodli predanie v Auparku je na samostatnu kapitolu.Sice som okolo miesta cinu prefrcal,ale marne...,Navstivil som nechcene Rakusko a ine miestne casti Bratislavy:smile_anim: .Nakoniec musel Shag natocit svoje auto a vyrazit za mnou na moterest Stupava...Shag diky.Skoda,obaja sme nemali cas ani na kavu,snad nabuduce.Kaszdopadne mam poucenie a navigaciu zakupim....Fotku hodiniek som si pozical,svoje dodam tento tyzden az zvladnem novy fotak.Prvy ma zaujal kovovy tah,skutocne luxusny a chlapacky kusok,po hodeni na kuchynsku vahu 202g komplet...A to som musel 4 dielky z tahu vybrat.Prvy dojem bol rozpacity,ale teraz po par dnoch sa mi hodinky pacia cim dalej tym viac.Ergonomia puzdra je vyborna,kopiruju mi ruku ako keby mi ho robili na mieru.Presnost +2s za 24h,takze to neriesim.Hlavne som kupou tychto hodiniek ihned pochopil ake dalsie potrebujem,aby sa Glyciny necitili tak osamotene... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 najkrajsie hodinky na svete a ten tah je basen. keby ma na ne ruku uz su davno moje!!
svijanskymaz Odesláno 1. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2011 najkrajsie hodinky na svete a ten tah je basen. keby ma na ne ruku uz su davno moje!! Dik,Glycinmanne...
robo Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Congratulation too a samozrejme toto fórum očakáva fotky na ruke
obchodnik-o3 Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 ked uz vychvalujes ten tah,tak sa pridavam k robovmu zelaniu a pripajam gratulaciu k peknym hodinam
Petr77 Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Odesláno 1. května 2011 Na tahu jsem je nazivo nevidel, ale znam je s cernym kaucukem a jsou to nadherne hodinky. To pouzdro me prijde jako jedno z nejdokonalejsich. Gratulajda a priznavam, ze se me jich taky nejak zachtelo
svijanskymaz Odesláno 2. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2011 Tak som dneska kosil travnik,varil halusky,popijal bororo a takto to dopadlo.mam pocit,ze su fotky velke,snad ma neukamenuje niekto....K umeleckym fotkam to ma daleko,ale snazil som sa... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 To je ale hezkej přírůstek a vidím, že jste ho i pořádně zapili
lukin_ova Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 Krásné hodinky a poctivě zapité ... Na poslední fotce už je vidět, že i autofokus byl z těch alkoholových par řádně popletený a zaostřil na Borovičku, nikoliv hodinky .... Jinak samozřejmě gratulace.
svijanskymaz Odesláno 3. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2011 (upraveno) Vsetkym dakujem za gratulacie.Vycap sa nachadza v Pribrami.Je to taka mala zapadnuta vesnicka hospudka,ale je moja. Tocime male pivovary mozete nahliadnut na moju stranku www.hospodaukristinky.cz .Samozrejme,keby bolo v Pribrami par chronomagorov,tak su priestory k dispozicii na maly zraz: Upraveno 3. května 2011 uživatelem svijanskymaz
svijanskymaz Odesláno 22. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2011 (upraveno) Tak musim upravit kolko mi "utekaju".Za 24h urobily +5s a za 7 dni presne +24s.Coz pri mojom sposobe zivota,pohlade na cas a presnost je absolutne uspokojujuce... Upraveno 22. května 2011 uživatelem svijanskymaz
sennori Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Odesláno 26. května 2011 Gratuluji, pro me urcite nejsou tohle hodinky "laska na prvni pohled" ale o to delsi. Tak at vam to vydrzi.
svijanskymaz Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2012 (upraveno) Made in majster Ondrej.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. března 2012 uživatelem svijanskymaz
vlastimil.talanda Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 velká gratulace. Sou parádní. Ten řemen jim sluší, moc
Orca Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Velká klasika s parádním dýnkem, které je nejlíp na originálním tahu, který je mimochodem precizně zpracovaný, velmi pohodlně se nosí a je drahý jako prase. Kůže hodinkách ublížila, škoda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se