Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás všechny.Chtěl bych přítelkyni koupit ARMAND NICOLET Arc Royal Chronograph Complete.Poradíte mi jak to vypadá s kvalitou této značky,cena cca 33 ooo Kč se mi zdá snesitelná.Děkuji za příspěvky.MK

Odesláno

me by tedy odrazoval uz ten nazev.. predpokladam dalsi ze znacek podvrzeneho luxusu..

...O.K. je to tvůj názor a nebo ses to někde dopátral...dle mne má AN svou historii od roku cca 1875 výrobou hodinek,ale ty jsi to pravděp. střelil od boku.Kdybych byl úplný tydýýýýýýýýýýýýýýt tak bych ti na to asi skočil,prosím tě..já žádal o názor opravdové a skušené členy Chronomagu.Než napíšeš nějaký blábol...ZAPŘEMÝŠLEJ.
Odesláno (upraveno)

me by tedy odrazoval uz ten nazev.. predpokladam dalsi ze znacek podvrzeneho luxusu..

priste, nez jen tak placnes do klavesnice, si o tom neco radsi zjisti. AN neni zadny Hrabe Monte Wehro.

Edit: k veci ... AN jsem nazivo videl jen jedny. Kamilovy. Kvalita zpracovani vypadala slusne. Luminiscence na indexech byla asi nanasena rucne, takze se zdalo, ze je asi co kus, to original. Nekomu to muze vadit, nekdo to naopak muze privitat. Vec osobniho postoje.

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

gratuluji k vysokému měřítku na to, co je značkou podvrženého luxusu :D
Odesláno (upraveno)

Zdravím Vás všechny.Chtěl bych přítelkyni koupit ARMAND NICOLET Arc Royal Chronograph Complete.Poradíte mi jak to vypadá s kvalitou této značky,cena cca 33 ooo Kč se mi zdá snesitelná.Děkuji za příspěvky.MK

tady máš k podobným vlákno klik

myslím si však, že to jou prostě pánské hodinky malého průměru. 39 mm a na dámskou ruku se mi vůbec nehodí. Zpracování ok...

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

viděl jsem jen pár modelů, tyhle blackout mě ale dostaly, myslím, že je to firma s velkym charisma a kvalita zpracování bude určitě na slušné úrovni

Posted Image

Odesláno

tady máš k podobným vlákno klik

myslím si však, že to jou prostě pánské hodinky malého průměru. 39 mm a na dámskou ruku se mi vůbec nehodí. Zpracování ok...

...VÍŠ CO,JÁ SI JE NA DÁMSKÉM ZÁPĚSTÍ UMÍM PŘEDSTAVIT.NEDÁVNO JSEM KUPOVAL BREITLING SOH V OSTRAVĚ,PRODAVAČKY MĚLI NA RUCE VELKÝ CHRONOGRAF...MNĚ SE TO TAK LÍBÍ.
Odesláno

PÁNOVÉ PROMINOU,NAŠEL JSEM NA NETU TENTO ČLÁNEK.

Odborníci tvrdí, že nejlépe se výrobě hodinek daří ve vysoké nadmořské výšce, kde je průzračné nebe, čistý vzduch a víc světla než kdekoli jinde. Pokud je to tak, Tramelan, vysokohorské středisko na pomezí Švýcarska a Francie, je pro hodinářskou produkci jako stvořené.

Když už se někdo narodí v Tramelanu a ke všemu v rodině hodináře, je jeho osud víceméně předurčen. Armand Nicolet však dostal do víku ještě cosi navíc: opravdovou lásku k jemné mechanice, precizní práci s drobnými součástkami a k výrobkům, které ji završují. A tak se stal po vzoru otce hodinářem.

Kdo značku Armand Nicolet nezná, bude možná překvapen, jak je letitá. Vždyť první stránky její docela pohnuté historie se začaly psát už v roce 1875. Tehdy byl Tramelan převážně zemědělskou oblastí, ale zároveň se tady začaly rodit také první hodinářské dílny. Armand Nicolet svůj obdiv k časomírám, tehdy samozřejmě kapesním, přetavil v první důležitý čin ? zakládá Atelier d?Horlogerie, kde vyrábí kapesní hodinky na svou dobu převratných komplikací (např. s kompletním kalendářem, repeticí a sčítači na měření krátkých časů). A jak se na kapesní hodinky sluší a patří, musely být také krásné, vyrobené z drahých kovů, s číselníky zdobené giloší nebo emailem. Leckteré z těchto hodinářských klenotů jsou dnes k vidění v muzeu Nicolet a stále patří k velmi sledovaným sběrateli a hodinářskými fajnšmekry.

Odesláno

...VÍŠ CO,JÁ SI JE NA DÁMSKÉM ZÁPĚSTÍ UMÍM PŘEDSTAVIT.NEDÁVNO JSEM KUPOVAL BREITLING SOH V OSTRAVĚ,PRODAVAČKY MĚLI NA RUCE VELKÝ CHRONOGRAF...MNĚ SE TO TAK LÍBÍ.

Máš recht, 39 mm není v současné době pro "dámský" hodinky žádný průměr. Jsou parádní a i díky tvaru pouzdra a způsobu provedení tvaru nožek pro uchycení stěžejek, musí na dámské ručce vypadat excelentně B). Co se týká AN, taky se mi jejich produkce velice zamlouvá, zejména řada M02 dokonce i hranatý TM7 , ... neprofláklá značka zkrátka pěkný hodinky :smile_anim:

Odesláno

mel jsem je na pazoure pred par mesici - a musim rict ze vypadaji trochu zvlastne - uchyceni tahu k pouzdru je z meho pohledu zvlastni - jako nedodelane nebo nevim jak to vyjadrit - proste nedelaji s tahem jednotny celek. krome toho samotne pouzdro mi prijde prilis "kulate". zalezi asi na vkusu kazdeho soudruha, ale opravdu doporucuji vyzkouset na ruce nejlepe na ruce pritelky ne a nechat si pak projit koupi hlavou.

Odesláno

mel jsem je na pazoure pred par mesici - a musim rict ze vypadaji trochu zvlastne - uchyceni tahu k pouzdru je z meho pohledu zvlastni - jako nedodelane nebo nevim jak to vyjadrit - proste nedelaji s tahem jednotny celek. krome toho samotne pouzdro mi prijde prilis "kulate". zalezi asi na vkusu kazdeho soudruha, ale opravdu doporucuji vyzkouset na ruce nejlepe na ruce pritelky ne a nechat si pak projit koupi hlavou.

....díky za upozornění,ale u nás je neprodávají.Takže hokus-pokus.Hele já bych to ani neřešil,spíše si nevím rady kde sehnat model co se mi líbí//viz foto nahoře//MK :suicide_anim:
Návštěvník Kamil
Odesláno

- uchyceni tahu k pouzdru je z meho pohledu zvlastni - jako nedodelane nebo nevim jak to vyjadrit - proste nedelaji s tahem jednotny celek.

Je to trochu zvláštní, podobný systém uchycení dělalo a snad ještě dělá víc firem. Tyhle AN se už pár let nevyrábějí, jsou z doby oživení značky a taky jsou "jen" 39 mm v průměru. Současné modely mají už zhruba od roku 2006 klasické uchycení tahu a řemenu a standardní průměr je 43 mm.
Odesláno

mel jsem je na pazoure od znameho co se je chystal prodat - byly ve 100% stavu - zkusim mu zavolat jestli je udal nebo ne. tedy pokud by pritelkyni nevadilo ze to nejsou funglovky :)

...dej vědět jestli jsou a já udělám průzkum/bez záruky/zda ji bude vadit,že jsou z druhé ruky.MK
Odesláno

AN dělá hodinky nejen krásné, ale i fantasticky zpracované, vkusné a originální zároveň. Na youtube je video naznačující úroveň manufakturní výroby v Tramelanu. Chvíli jsem vlastnil mode M02 a ještě dnes nostalgicky prohlížím fotky. Tomu pánovi, co psal o láci-rádoby-luxusu bych doporučoval pár dní psychopůstu někde v koutě na hanbě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...