Přejít na obsah

ballover

Členové_50
  • Příspěvky

    166
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

ballover's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. díky, vidím to obdobně. a dovolím si zopakovat, že přesný termín urgentní potřeby dodání mi nebyl znám, protože mi ho kupec nenapsal.
  2. zvažoval jsem okamžitou reakci... čeho bych tím dosáhl? ničeho. stejně jako teď. odhodlal jsem se na základě jedné SZ, kterou jsem dostal dnes. navíc při rychlé iracionální reakci bych se nejspíš neobešel bez neslušných fluskulí... teď už jsem se zhanobením svého jména, naštěstí jen internetového, smířen...
  3. když někdo napíše, že peta-biker je "zločinec", přečte si to 1000 lidí a každý to řekne všem známým. když potom někdo napíše, že jím není, bude to zajímat 100 lidí a ti si to nechají pro sebe. jinýmy slovy: negativní informace má mnohem širší dopad než následná pozitivní, vyvracející tu negativní. a o to jde - my se nepřeme mezi sebou - omluva přes SZ se dá považovat za adekvátní. ale je v rozporu s tím, co tu pan žalobce dále tvrdil ve své obhajobě k mým zastáncům. a takto poškozené jméno se očistit prostě nedá - to je fakt.
  4. Není důvod. Kupec se mi omluvil důstojně. Ovšem jen přes SZ. Tady rozehrál divadlo, které se nedá zastavit, aniž by jeden z nás nevypadal přinejmenším jako neférový člověk.
  5. ne, nebylo to v pořádku. nezajistil jsem osobně včasné odeslání hodinek dle domluvy, ani ho nezkontroloval (pokusil jsem se o řešení s jednodenním zpožděním). přesto si nemyslím, že je to důvodem k veřejnému napadení.
  6. no, já to tak dělám a i mně jsou hodinky posílány obvykle takto. navíc v tomto případě den připsání korespondoval se slíbeným dnem odeslání.
  7. děláš si legraci? nepřijde mi to moc vtipný. já to vlákno nezaložil. a souhlasím s tím, že podobné věci se mají řešit přes SZ. navíc nechápu, kde bereš detailní informace o uzavřené dohodě? čtvrtek byl termínem, který jsem mohl slíbit pro odeslání, pondělí pro dodání. trvám tedy na tom, že mým pochybením se věc zpozdila o jeden den. a ještě v pondělí jsem kupce informoval a on souhlasil s tím, že úterý je ok. poté jsem až do pátku neměl přístup k netu. přesto - i když odmyslím všechny argumenty a pochybení pošty - hodinky přišly ve čtvrtek - rozumím kupcově rozezlení - zaslouží si to reakci tímto způsobem? nemyslím si.
  8. tak to čteš teda špatně... hodinky se obykle posílají po připsání peněz na účet. to byl čtvrtek - při poslání tentýž den by přišly v pondělí. zařídil jsem věc tak, aby přišly v úterý. za pochybení české poště zodpovědný být nemohu, sorry.
  9. Zdravím pánové. Původně jsem se k tématu ani vyjadřovat nechtěl a na toto fórum částečně zanevřel... Nicméně můj postoj nebyl fér k těm, kteří se mě v tomto sporu zastali... Tedy k věci: skutečnost je taková, že jsem souhlasil s odesláním ve středu, pokud to stihnu. Nestihl jsem (btw. ani peníze nebyli ve středu na mém účtu). Poté jsem pochybil tím, že jsem věc málo kontroloval, nicméně pokud by hodinky byly odeslány ve čtvrtek, dorazily by v pondělí... Věc jsem se pokusil napravitl tím, jak zmínil můj žalobce, že jsem v pondělí využil Expresní služby České pošty, která měla hodinky dodat do 24 hodin. Zaplatil jsem 300,- Kč poštovné za hodinky v ceně 1500,- Kč, přičemž jsem kupce po celou dobu infomoval a věc jsem považoval za vyřízenou. ROZDÍL ZPŮSOBENÝ MÝM POCHYBENÍM TEDY ČINIL CELÝ JEDEN DEN. Zbytek obstarala Česká pošta. SZ od kupce jsem nedostal, protože v následujících dnech jsem byl mimo dosah INT. Netušil jsem, že kupec obdržel hodinky až ve čtvrtek. Celá diskuse o problému se ke mně dostala až za týden. Kupec se mi následně omluvil a telefonicky mi sdělil, že se mu hodinky líbí a že se příjemně nosí. Dovolím si ještě malý vzkaz: Omluvu absolutně nepřijímám! Nevím, zda vůbec existuje omluva za falešné obvinění a poškození dobrého jména! Jednal jste impulzivně a hloupě! Jste člověkem nehodným tohoto fóra! Děkuji Spidererovi za možnost vyjádřit se k věci, byť se značným zpožděním, které způsobilo mé znechucení... Snad oprávněné...
  10. to Matthew: us ebay - trošku mě zaskočilo clo, bo hodinky z usa obvykle nekupuju a ebay k nákupům užívám minimálně. to Abbot: řemen je fakt dlouhej :-). Taky nechápu proč se špatně prodávaly, jsou parádní - chtěl jsem je vykoupit tady, ale nikdo mi je nechtěl prodat :-(. Možná je ciferník příliš decentní k té černočervené kombinaci. to Quest: barva řemene je ve skutečnosti super - takový kafe s kapkou smetany a černé prošití - vkusné, nápadité, decentní - s tím jsem maximálně spokojen. to Night: právě ta černá korunka náramně podtrhuje design hodinek - neumím si představit klasickou - věc názoru... díky všem za zhodnocení.
  11. dlouho jsem je chtěl a teď je mám, v "univerzální" barevné kombinaci. V reálu jsou super.
  12. AN dělá hodinky nejen krásné, ale i fantasticky zpracované, vkusné a originální zároveň. Na youtube je video naznačující úroveň manufakturní výroby v Tramelanu. Chvíli jsem vlastnil mode M02 a ještě dnes nostalgicky prohlížím fotky. Tomu pánovi, co psal o láci-rádoby-luxusu bych doporučoval pár dní psychopůstu někde v koutě na hanbě.
  13. Měl jsem Detomaso SanRemo a musím říct, že to byly fantastický hodinky v téhle cenové relaci - provedením, designem atd. Před Casiem bych jim dal jednoznačně přednost.
  14. Souhlas, jsou nejen univerzálnější, ale i vkusnější. Vzít si bondovky k obleku je humpolačina, chca nechca.
×
×
  • Vytvořit...