Street Glide Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 Jednou jsem s předstihem řešil,co mám přítelkyni koupit k půlkulatým narozeninám.Napadly mne hodinky,.....ale ona v té době žádné nenosila vyloženě jí toto téma nezajímalo,tak se to mě "hodinkovému bláznovi" jevilo jako problém.Protáhl jsem jí trochu městem nenápadně okolo výloh a v duchu jí tipoval tak nějak na Rado,Longines,RW nebo Maurice L.,.............překvapila mne svou reakcí na "modrou" barvu ciferníků. No a pak už byla volba jednoduchá.Kupil jsem jí modré Colt Ocean na "žraloku" a pak ještě sehnal ocelový tah,aby to mohla střídat. Od té doby je nesundá z ruky a je to její součást....... moc si je pochvaluje :-)))))))))))))))))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lac1 Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 Tak to si "trafil" skvele, ked sa to drahej polovicke tak páči. Presne nieco podobne som myslel ze by som kupil aj tej svojej, ale po prejdeni par "výkladov" z nej vyslo : "Mne sa páčia tie malé ručičky". Tak som jej ukázal Speedmaster a bolo vymaľované . Samozrejme toho menšieho bračka (38mm, automat).
Street Glide Odesláno 2. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2011 ......chacha,je vidět že má dobrý vkus,ty jsou super. Ale budeš to své "drahé polovičce" podle mne často sám natahovat. Já po zkušenostech s mou první paní už automaty nekupuji :-))) Tak to si "trafil" skvele, ked sa to drahej polovicke tak páči. Presne nieco podobne som myslel ze by som kupil aj tej svojej, ale po prejdeni par "výkladov" z nej vyslo : "Mne sa páčia tie malé ručičky". Tak som jej ukázal Speedmaster a bolo vymaľované . Samozrejme toho menšieho bračka (38mm, automat).
lac1 Odesláno 2. května 2011 Nahlásit Odesláno 2. května 2011 Uvidíme jak to dopadne , snad ju to potom neomrzi. Ked tak to strelim a dostane nejake kvartzky od Heu/Bre/Omga a pokoj.
PhoeniX Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 Fajn hodinky. Ani jsem netušil, že BREITLING tento font číslic na dialu používal již dříve. Protože se k němu opět vrací.
Street Glide Odesláno 3. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2011 No já jsem raději koupil ten "starší" model s poklopenými číslicemi,protože ten současný tvar jako je na "Steelfish" nebo těch "coltOcean" se mi tolik nelíbil,nebo na něj prostě ještě nejsem zvyklý.A navíc nebyl nikde ten modrý ciferník........hodinky jso z druhé ruky :-) D.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se