Alexion Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 fuha. klobuk dole. tak tomuto sa vravi konicek
synek Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Ahoj, taky by mě zajímalo jak pokračuješ.
1KeNnY1 Odesláno 15. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2011 (upraveno) Nazdar hosi, sorry, ze som sa dlhsie neozval, mam vela hodiniek na stole, co musim spravit, takze tomuto som sa dlhsie nevenoval, problem bol ten, ze dana luneta sa mi doslova rozlozila, ked som pouzil aceton namiesto alkoholu na utretie lume materialu Takze teraz mi bola ponuknuta moznost vytvorit danu lunetu cez 3D tlaciaren - plast, popripade kamarat z Cambridge university, by mi to mohl spravit z plechu/kovu laserom (tiez si tam robi vlastne hodinky ). Uvidime aky hruby raster dana tlaciaren ma, kazdopadne je to asi najlepsia moznost, kedze "vytlacim" si presne dane hlbky na nanesenie lume materialu. TU je par sketchov, este s nepresnymi rozmermi. Upraveno 15. června 2011 uživatelem 1KeNnY1
1KeNnY1 Odesláno 15. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Ked by ste nahodou nevedeli co je to 3D tlaciaren, tu je video co Vam to vysvetli http://www.youtube.com/watch?v=u7h09dTVkdw
1KeNnY1 Odesláno 15. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Pridana vacsia hlbka na dane indexi, kde by sa mal nanasat svetiaci material. Predtym 0,1mm teraz 0,3mm.
1KeNnY1 Odesláno 17. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2011 (upraveno) Takze vytlacenie 3D modelu cena Cena bez DPH spolu so zľavou 50 % = 0,63 ? Cena s DPH spolu so zľavou 50 % = 0,76 ? Myslim si, ze je to super cena ! Množstvo použitého materiálu: 1,55 cm3 * Výplň modelu: Plný Čas potrebý na tlač: 8 min. **Mierka STL modelu: 1 Počet kusov 1 Upraveno 17. června 2011 uživatelem 1KeNnY1
robo Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 To je super. Také dačo vidím prvý krát. Klobúk dolu. Takze vytlacenie 3D modelu cena Cena bez DPH spolu so zľavou 50 % = 0,63 ? Cena s DPH spolu so zľavou 50 % = 0,76 ? Myslim si, ze je to super cena ! Množstvo použitého materiálu: 1,55 cm3 * Výplň modelu: Plný Čas potrebý na tlač: 8 min. **Mierka STL modelu: 1 Počet kusov 1
1KeNnY1 Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Takze UPDATE Jedna CZ spolocnost, zaoberajuca sa 3D tlacou, mi poslala ZDARMA 2x vytlacene moje lunety v 3D aplikacii. Jedna je praskovou formou - kvalitnejsia a druha je lepenim - mensia kvalita. Jedna nevyhoda, ze prisli v bielej farbe Pouzijeme samozrejme tu kvalitnejsiu lunetu. Trebalo ju vsak prefarbit, tak som ju jemne nastriekal ciernym matnym sprejom. Nechcel som dat hrubu vrstvu aby mi dane miesta na svietaci prasok nevyplnilo. Tak dnes som mal cas na moje hodinky, tak teda som sa do toho pustil Prva vrstva zakladna (70%lume 30% binder) a teraz este druha vrstva (30% lume 70% binder) Aqua farba by bola, teraz zelenu, kde samozrejme spravime aj cifernik Rucicky som robil vzdy nakoniec Ano cislice bohuzial nieje tak pekne vidno, nebol dosiahnuty az taky detail pri tlaceni ako som to mal na modely, ale v skutocnosti, ked su hodinky na ruke (ziadne makro ako kamera) je to citatelne.
1KeNnY1 Odesláno 1. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Poskladane zatial bez sklicka Male nedostatky na lumomateriali nanesenom, si prave opravovane, kamera proste zachyti kazdy kaz, ktory volnym okom nieje vidno Cakam uz len na sklicko, a nech tieto krasavce konecne mozem nosit A co sa jedna nahradnych dielov od Orientu, tak cesky "partner" sa namna vykaslal, a neodpoveda ani na moje emaily. Asi mi to mali dat zadarmo alebo ja neviem co, preco neodpovedaju.
1KeNnY1 Odesláno 2. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2011 este dodam 3 obrazky po uprave nedostatkov Hodinky teraz caka uz len sklicko a remienok. Coskoro skontrolujem presnost na timegraphery ci idu stale presne.
1KeNnY1 Odesláno 3. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2011 Este pridavam, par obrazkov za denneho svetla, ziatial bez krystala
zrno Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Hezká práce ,ale chtělo by to tu vnitřní lunetu ještě přebrousit jemným smirkem. Ale ještě před nanášením barvy, přebrousit , stříknout nejlépe airbrushovou pistolí , popřípadě zase přebrousit a daj ještě jednu tenkou vrstvu a poté teprve nanášet lumi vrstvu. (vím snadno se to kecá takhle , ale vysledem by byl o 100% lepší) hlavně ta luneta by byla hezky hladká.
1KeNnY1 Odesláno 6. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2011 jasne suhlasim s tebou, problem je, ak by som ju prebrusil, stratil by som dany relief, pre lume material. Ocakaval som , ze to z tej 3D tlaciarni bude troska hladsie, ale tak co uz
juraj85 Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Celkom sranda brusit tymto vlaknom,v zivote by ma nenapadlo ist az takto daleko.Palec hore
1KeNnY1 Odesláno 6. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Vdaka Juraj.. Uz teraz rozmyslam nad novym projektom s Vostok ??????? ? ?????????????? ale viac ked dokoncim tieto
Bask Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Odesláno 10. září 2011 (upraveno) Clovece, ty teda dokazes dotiahnut veci do konca! Klobuk dolu, ale samozrejme, ze sa mi to nepaci. Teda, tvoja praca je dost dobra, ale vyzera to zle. Moze za to nedostatocna kvalita 3D tlace. No ale ine riesenie nemam. Upraveno 10. září 2011 uživatelem Bask
1KeNnY1 Odesláno 11. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Bask v pohode, 100 ludi > 100 chuti ked to mas v rukach vyzera to uplne inac ako ked je to odfotene fotakom. Kadopadne to co som chcel som spravil
t48mirek Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Muže mě někdo vysvětlit co vlastně znamená Orient SK Crystal proč jsou takle některe hodinky označené a jine ne včem je ten rozdil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se