ondra_s Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 Zdravim vsechny, po tom, co se babicka dozvedela o me zalibe v hodinkach, jsem od ni dostal suplikovky po prastryckovi. Jedna se o celkem slusne zachovane Chronographe Suisse v 18k zlate. Bohuzel byly hodinky bez reminku a stezejky jsou pridelane napevno. Nevite o nejakem reminku, co by byl pro tyto hodinky vhodny? Nechce se mi moc jit do provlekaciho, treba existuje i jina varianta (jako u leteckych s funkcnimi cvocky). Rikal jsem si, ze by se pripadne tyto hodinky obcas daly z nostalgie a ucty k rodinnemu dedictvi vzit bez ostudy k obleku. Rad bych take pozadal o doporuceni nekoho, kdo by mi mohl hodinky prohlednout, vycistit, dat do kupy. Po natazeni vterinovka chvilinku zapasi, pak se ale hodinky rozebehnou a jedou bez problemu. Stopky jsou na tom malinko hur, jednou mi funguji, podruhe vubec... Mnohokrat diky! foto mobilem, omlouvam se za (ne)kvalitu Ondra
jankoxxx Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Odesláno 3. května 2011 ohladom servisu mozes kontaktovat clena s nickom mechano. ten by to mal zmaknut (popripade aj zrucny hodinar z tvojho okolia) no a ohladom remena kukni trebars tu (vyber podla sirky stezejok) http://www.watch-band-center.com/watchstrap-h175-Open-End-Watch-Bands.html
pevo Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Dají se koupit pásky určené k provlečení a slepení na pevnou stěžejku. Tohle je aukro za cca 50Kč....
pevo Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 A jinak, ty hodinky jsou nádherné a servis a řemen si jistě zaslouží. Co já bych dal za takovou parádu!
ondra_s Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Dekuji obema za cenne poznatky, zaridim se podle nich. Urcite za opravu stoji, jen nevim, jestli mi pak nebudou lezet celorocne v supliku... Premyslel jsem i o prodeji, ale nevim, jestli mi penize vynahradi ten pocit, ze pokracuju v rodinne tradici (i kdyz byly pry nosene jen na ultraslavnostni prilezitosti)... No, uvidime, ted je prede mnou a pred nima renovace Jeste jednou dekuju! Ondra
atomicsteve Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Mohl bych mít otázku k těm řemínkům? Po protažení se zalepí nebo drží jinak?
wolfesh Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Dekuji obema za cenne poznatky, zaridim se podle nich. Urcite za opravu stoji, jen nevim, jestli mi pak nebudou lezet celorocne v supliku... Premyslel jsem i o prodeji, ale nevim, jestli mi penize vynahradi ten pocit, ze pokracuju v rodinne tradici (i kdyz byly pry nosene jen na ultraslavnostni prilezitosti)... No, uvidime, ted je prede mnou a pred nima renovace Jeste jednou dekuju! Ondra Však je nechej dát dokupy a pokračuj v rodinné tradici - nos je jen na slavnostní příležitosti. Pokud chceš něco nosit nyní a často a nemáš moc přebytečných peněz, tak je asi nechej zatím odpočívat (dokud si tě finance nenajdou:) a kup něco na denní nošení. Myslím, že by byla škoda je prodat pokud je na chleba... Pak by to mohlo mrzet.
ondra_s Odesláno 4. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Však je nechej dát dokupy a pokračuj v rodinné tradici - nos je jen na slavnostní příležitosti. Pokud chceš něco nosit nyní a často a nemáš moc přebytečných peněz, tak je asi nechej zatím odpočívat (dokud si tě finance nenajdou:) a kup něco na denní nošení. Myslím, že by byla škoda je prodat pokud je na chleba... Pak by to mohlo mrzet. Tvuj nazor se mi libi, diky za nej Na chleba je, necham je dat do poradku a hura s nima k saku!
pevo Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 Mohl bych mít otázku k těm řemínkům? Po protažení se zalepí nebo drží jinak? No jo, asi to není z fotky vidět, ale je tam dokonce nanesena nějaká lepící vrstva, která se zřejmě po provlečení a ohnutí jen navlhčí a stiskne. Asi bych to ale jistil nějakým lepidlem na kůži, je to už starší výroba. Ale pozor, fakt skutečná kůže, výrobce Hirsch...
ondra_s Odesláno 5. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2011 No jo, asi to není z fotky vidět, ale je tam dokonce nanesena nějaká lepící vrstva, která se zřejmě po provlečení a ohnutí jen navlhčí a stiskne. Asi bych to ale jistil nějakým lepidlem na kůži, je to už starší výroba. Ale pozor, fakt skutečná kůže, výrobce Hirsch... oops, nemuzu ho tam najit
pevo Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Odesláno 5. května 2011 jj, je to starší výroba, koupil jsem ho fakt na aukru asi za 50 až 100 Kč, nevím už přesně.. Zkoušel jsem se dívat do historie svého účtu, ale je to tak dlouho, že už to tam nenajdu kdo ho prodával, měl jich víc. Bral jsem dvě různé barvy ,použil tu tmavší, pokud nenajdeš nic lepšího, napiš, klidně ho pustím. Rozměr u stěžejky je 18 mm.
sonny.c Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 nebo můžeš kontaktovat místního mistra jehlu on ti ten řemen vytvoří a přímo přišije k hodinkám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se