Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už dlouho shledávám kvalitu svých fotografií zásadním problémem, proto jsem se poohlížel po schopném fotografovi. Dnes jsem dostal první fotografie od mé nadané kamarádky fotografky, Revue Thommen Bicompax, potřeboval jsem dobré fotky do prodejního vlákna tak se to hodilo. Dávám je i sem, abyste to okomentovali. Mně se líbí moc! Jsou přesně takové jaké jsem si přál. Mimochodem pro inspiraci jsem jí poslal fotky Mrakoušovo IWC ;)

Jenom pro srovnání, takhle jsem je "nafotil" já

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odesláno
  V 4. 5. 2011 v 18:15, 'Alina' napsal:

Na můj vkus masivní ručky, ale ciferník je řešený moc zajímavě. To lesklé pouzdro je trochu "náhlý" na poškrábání, nebo?

no jsou to pilotky :) a co s pouzdrem? klasická leštěná ocel, teď tam rozhodně žádné škrábance nejsou, jsou úplně nový :) a leštěná ocel je náhlá na poškrábání, na druhou stranu se to dobře udržuje a rozlešťuje... PVD úprava je možná velmi odolná, ale když tam uděláš škrábanec tak už s tím nic nenaděláš...
Odesláno (upraveno)

Mně se líbí a to dost!!! Trochu mi tam chybí datumovka... Fakt je, že lepší tvar rafik by hodinky posunul ještě víc.

Jooo... a ten rozdíl ve fotkách je markantní. Až na těch nových jsem si všiml pyramidek na ciferníku.

Upraveno uživatelem jartop
Odesláno

Napadlo mne to,když jsem viděla lunetu jak zrcadlo. Já mám s leštěnou ocelí špatné zkušenosti.A ručky jsou pilotní,chápu proč,ale k tomu ciferníku mi to nepasuje. Pro mne jsou ty hodinky krásná stylizace.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si dnes převzal tyto Revue Thommen Bicompax. Musím říct, že naživo vypadají hodinky skvěle, na mém zápěstí akorát. Jako jejich přednost bych hodnotil zajímavě a přehledně řešený číselník, safír s decentním antireflexem. Slušná luminescence včetně cifer, o hodně lepší nežli na mých Hamiltonech Navy Regatta. Zmiňované ručky mi osobně nevadí. Jsem zvědav, jak to bude s přesností, dám vědět. Každopádně díky Matthewovi a chronomagu za proběhlou transakci.

Upraveno uživatelem tnedelka
Odesláno

Kazdopadne Tvoje fotky a fotky tvojej dvornej fotografky,to je nebe a dudy...:smile_anim: .Bez urazky.Mne chrona moc pod fuz nelezu,ale hodinky pekne,znacka neotrela,cena dobra.celkovo slusny kup.Si myslim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...