Přejít na obsah

Maurice Lacroix Pontos modry

vaclavpe

Doporučené příspěvky

Tento modrý model už jsem viděl. Podle fotky vypadají podle mě v pořádku.

A značka? Poměrně mladá, ale šlape dobře.

ML vzniknul někdy kolem roku 1970. V dnešní době už má pár vlastních kalibrů.

Jak já to vnímal, tak ještě asi před deseti nebo patnácti lety na trhu soupeřila s Raymond Weil, která taky vznikla kolem roku 70, ale myslím, že teď už je ML mnohem výš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento modrý model už jsem viděl. Podle fotky vypadají podle mě v pořádku.

A značka? Poměrně mladá, ale šlape dobře.

ML vzniknul někdy kolem roku 1970. V dnešní době už má pár vlastních kalibrů.

Jak já to vnímal, tak ještě asi před deseti nebo patnácti lety na trhu soupeřila s Raymond Weil, která taky vznikla kolem roku 70, ale myslím, že teď už je ML mnohem výš.

Mne se tyhle tedy moc libi. Skoda ze ta cena je pro mne moc vysoka... Klidne bych bral uz "ojete".

Odkaz ke komentáři

A jeste neco jsem vystrachal. Tenhle odkaz: http://members.chello.nl/~h.mennink/watches/_private/maurice%2520lacroix%2520masterpiece.htm To jsou skutecne mistrovske kousky. Uz se na ty moje Pontosy tesim...

Jen jedne veci nerozumim, prijde mi to jako nesvar nakoupit strojky ETA/Valjoux atd. a "prejmenovat" si je podle sve chuti. Vim, delaji to i ostatni, ale nechapu proc. Pochopil bych, kdyby se ten strojek necim lisil od toho puvodniho...

Odkaz ke komentáři

K tem strojkum... taky jsem o tom premyslel, a nekde jsem cetl cosi ve smyslu, ze vyrobce hodinek ma tu moznost, nebo spise povinnost vuci ETA, to tak delat v pripade, ze je bere nesmontovane a sam si je kompletuje.

Ale ber to trochu s rezervou, cetl jsem to uz docela davno zpatky a navic do bylo podane jako "neoficialni info od insidera," takze si to mohl kdokoliv vymyslet ;)

Odkaz ke komentáři

A jeste neco jsem vystrachal. Tenhle odkaz: http://members.chello.nl/~h.mennink/watches/_private/maurice%2520lacroix%2520masterpiece.htm To jsou skutecne mistrovske kousky. Uz se na ty moje Pontosy tesim...

Jen jedne veci nerozumim, prijde mi to jako nesvar nakoupit strojky ETA/Valjoux atd. a "prejmenovat" si je podle sve chuti. Vim, delaji to i ostatni, ale nechapu proc. Pochopil bych, kdyby se ten strojek necim lisil od toho puvodniho...

presiel som tu vystrachanu stranku,fakt prekrasne kusy

obrovsky problem vybrat si z toho,to by bol silny bolehlav

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...