Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Rozhodol som sa, ze napisem tuto kratku recenziu, kedze malokedy ma produkt podobneho charakteru ako remen na hodinky tak milo prekvapil.. Okrem toho su tieto remene pomerne malo reklamovane.

Remene od BANDA sa objednavaju z dalekej azie a shipping je naozaj zataz na nervy. Ja som konkretne cakal asi 3 tyzdne, zvycajne je to vraj kratsie. NIekde sa mi to asi zatrajdalo...

BANDA reklamuju svoje produkty ako high end aj napriek tomu, ze pochadzaju z Azie. Takze tu mame zivy dokaz toho, ze aj odtial sa daju objednat naozaj kvalitne a trvacne veci. BANDA remene nimi naozaj su... Ceny su nastavene pomerne vysoko, no ked ich porovname s produkciou bezne dostupnou v Europe alebo USA, tak su este pomerne lacne. Ponuka je velmi siroka a obsahuje remene ako pre oblekovky, tak aj pre sportove hodinky typu Panerai ci Rolex, atd..

Moj konkretny remen som pouzival na Glycine Airman Special LE cca 4-5 mesiacov. Bolo to bezne nosenie, dalo by sa povedat kazdodenne kedze Airmany som nosil tak 4-5 dni do tyzdna, niekedy aj castejsie. Prosim posudte z fotiek ako sa ten remen po mojom pouzivani tvari:

EDIT: prosim neberte to ako reklamu, ale nedaju sa mi dnes nahravat fotky. preto dokladam link na moje predajne vlakno kde jeden remen od nich predavam... je to cislo 4

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37869-remen-a-spony-glycine-longines-sima/page__pid__588269#entry588269

Upraveno uživatelem jankoxxx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...