Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Spousta chronomagorů se zde oddává nejrůznějším sportům, ale ještě jsem zde nenašel zmínku o powerkitingu. Najdou se zde i vyznávači kajtů? Pokud ano, napište zkušenosti, doporučte lokality, pochlubte se :-)

Odesláno

Jinak já jsem začal pouze s akrobatem od Eolo. Tak nějak mě to chytlo, ale prostě jsem potřeboval i něco, co bude mít sílu. Proto jsem pořídil i pořádný kite. Jedná se o Libre Zebra Z1 5m. Těším se, až bude volno a dobré podmínky :-)

eolo genesis

post-8871-031023800 1305110734.jpg

zebra Z1

post-8871-050834600 1305110745.jpg

Odesláno

je to plocha. Je to ale ještě poměrně malý kite. Běžně se lítá s 10m. Ale i 5m dokáže solidně vyzvednout do vzduchu.

Odesláno

je to plocha. Je to ale ještě poměrně malý kite. Běžně se lítá s 10m. Ale i 5m dokáže solidně vyzvednout do vzduchu.

no baže, mám pětimetrovej a žena na něj může leda koukat. Jendou to zkusila ovládat a moc se jí nelíbilo, že jí to protáhlo roštím...
Odesláno (upraveno)

no baže, mám pětimetrovej a žena na něj může leda koukat. Jendou to zkusila ovládat a moc se jí nelíbilo, že jí to protáhlo roštím...

Jaký konkrétně kite? A pouštíš jen "nohama na zemi" nebo máš i nějaké prkno a jezdíš? Upraveno uživatelem onney
Odesláno

uz dlho ma toto laka. dal by mi niekto z vas typ kde sa da o tom viacej docitat? popripade kde sa tieto vecicky daju objednat?

Vřele doporuřuji toto: http://sport.syta.cz/

Prodavači jsou ochotní, dobře poradí. Komunikují a poradí i přes mail.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ja krotim Petr Lynn Twister 2, brzdenej. Klasickej power nahoru. Na mejch 90kg ma akorat 5 m2. Kdyz se u letiste hejbou vrsky stromu taky me tahne hubou napred 10m. Kdyz fouka jen 2-3m/s daj se s tim delat skvely akrobacie. Pouzivam dve hrazdy. Doporucuju kazdymu jako relax, ikdyz na zacatek staci 3-4 m2. Dobry je, ze se celej ancabl vejde do mini batuzku.

post-3003-075669500 1306878078.jpg

Odesláno

Tak nakonec jsem na poslední chvíli vyměnil Zebru za Venturu a jsem spokojený. Stejný rozměr, ale větší výkon. A pokud trochu foukne vítr, dá se i slušně skákat. Zatím se ale velkých skoků bojím. Při jednom větším jsem si totiž rozbil ústa :-)

post-8871-017456700 1306942358.jpg

post-8871-061009900 1306942371.jpg

cody: kam chodíš lítat?

Odesláno

Mam u Netolic svoje letiste. Od doby kdy jsem ocumujicimu vejrovi pristal kitem na traktoru, vrtulnikem trefil krtinec (co krtek rikal nevim), raketou pristal na vlastni auto, už nic neriskuju. Proste jsem na jednom poli vyhlasil airsoftovou strelnici a na to lidi slysi.. Jeste udelat nejaky vystrazny cedule a bude klid. Nehodlam platit odskodne vejrovi co vcas neuhne, litani nejni sranda, staci mi platit za vlastni nesikovnost :-)

Odesláno

Myslíš Netolice u Berouna, nebo ty u Č.Budějovic?

Já létám převážně na loukách v Orlických horách. Rád bych se někdy podíval na "Smeťák" v Pze. Je to snad jediné oficiální kite místo v ČR.

Odesláno

Já se radši nechám kitem tahat :) Na vodě na sněhu :)

Kam chodíš na vodu? Na sníh používáš nafukovačku jako na vodu?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...