Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Myslíš Netolice u Berouna, nebo ty u Č.Budějovic?

Já létám převážně na loukách v Orlických horách. Rád bych se někdy podíval na "Smeťák" v Pze. Je to snad jediné oficiální kite místo v ČR.

U C.B. Za viskou to mam cca 1km na kopci - akorat mi fouka smerem do kopce v narazech takze je to fakt adrenalin. Smerem ke Kleti u Luzic je oficialni modelarske letiste, tam je cca 500 hektaru luk. Dokonala rovina a napric cca 2km dlouha rovna 5m siroka silnice. Mazec. Premejslel jsem zkusit trikolku, zatim jsem sebral jednou odvahu nechat se tahnou na inline bruslich. Dopadlo to nedobre, vitr zmenil smer a 5 m na sirku neni v te rychlosti zase tolik, jak jsem si myslel:-( Jeste ze vozim kryty helmu a umim padat. Nejvetsi rychta u nas je to asi v Cerne v Posumavi na plazich okolo Lipna. Tam fouka sice jenom v narazech, ale uz jsem parkrat ztratil, doslova, pudu pod nohama. Na pisku to tak neboli, ale trapez by se tam hodil. Nejradeji bych komorovy kite tak 20m2, ale nemam zbytecny obnos. U tchyne mam Lipno 50m od baraku a na vode by to byl sekec. Ale vim, ze bych ho casem vzal na louku a bacil s nim o zem.

Upraveno uživatelem cody

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...