Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jde nějakým způsobem restaurovat broušený/pískovaný tah? Nějaké osvědčené postupy? Normální leštící hadříky jsou asi blbost...

Pro úplnou představu jde o tah/pouzdro tohoto ražení:

Posted Image

Odesláno

nejdriv si musis ujasnit, jestli se jedna o brouseny povrch, nebo piskovany. S piskovanym neudelas nic. Jen znovu opiskovat, coz v domacich podminkack...

Na brouseny povrchy je rada brusnych papirku, ja je pred par lety kupoval z Ameriky. Vyslo to asi na 600 Kc. Az se dostanu vecer domu, dam sem odkaz.

Podobny brusny pomucky meli i na jednom Uk eshopu (=bez proclivani). Vzpominam si, ze na ten UK shop sem daval nekdy pred 3 lety odkaz YPO. Meli tam takovy sikovny pera (pen).

Kdyz si ale vyguuglis 'scratch removal', melo by ti to par tipu vyhodit.

Odesláno

broušený jde celkem dobře houbičkou na nádobí, tou drsnou stranou. Pískovaný jedině snad nechat někde jemně opískovat. Takové jemné pískování se používá při výrobě umělých zubů, mám v příbuzenstvu zubní laborantku takže jsem to viděl v akci. Anebo to vzít taky tou houbičkou, s tím že to pak bude spš podobné broušenému.

Odesláno

Hmm, piskovany. Tak to se muzu jit klouzat a jdu je nasadit na remen, na tahu jsem je stejne moc nosit nechtel. Kazdopadne na nejakym dilku, co je navic to asi vyzkousim tou houbickou a uvidi se...

Kazdopadne diky...

Návštěvník ?po
Odesláno

jestli je to pískované tak se s tím smiř a nebo nech znovu opískovat - pokud se s tím chceš ojebávat, jako, že budeš, tak by ti mohlo pomoci tohle : http://watchbandrene...ts_Page_PP.html

ale uděláš z toho broušené x podomácku broušené - jestli to jsou hodinky za pětikorunu tak to neřeš

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

jestli to jsou hodinky za pětikorunu tak to neřeš

takový neexistujou

http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs&source=hp&q=hodinky+za+p%C4%9Btikorunu&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=fba0a812bdc5cbb9

EDIT: jinak k papírkům, nekupoval bych sadu, páč 1,2,3, mě vždycky zbyly. Dají se koupit i jednotlivé hrubosti

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

Za petikorunu praveze nejsou (Fortis), takze se s tim holt smirim a jdou rovnou na remen. Pouzdro je v pohode, ale tah uz nese urcity znamky opotrebeni. Stejne bych je mel vicemene porad na remenu, ale ten tah jsem chtel mit v poradku... Ale za takovyhle srani dobrej pocit, ze mam peknej tah v supliku, nestoji:)

Návštěvník ?po
Odesláno

tah jsem chtel mit v poradku...

tak to je jasný - hlavně bys musel odrbat i pouzdro, aby to bylo stejné - nicméně musíš být nejspíš Barbar Conan - pískovaný Fortisy sem jedny už viděl a odrbaný to bylo jenom mezi sponou a tahem (tam kde se to přirozeně dřelo) x pískování u fortis je celkem odolný

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...