Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

nejprve musím říci, že toto forum mi byl čert dlužen, poněvadž sedím u compu pár dní a pečlivě hltám stránku od stránky. Nutno podotknout, že mě již řádně bolí oči, o sedací části ani nemluvě.

Jelikož nejsem jedním z těch majetných lidí, každou svou koupi pečlivě zvažuji a při její realizaci mám o to z nově pořízeného přírustku větší radost.

Při procházení tohoto fóra jsem narazil na hodinky Archimedes Pilot a našel jejich verzi v titanu, hned jsem věděl, že jsou něčím, po čem toužím.

Potřeboval bych poradit v pár věcech, nejdříve své dotazy budu směřovat k pilotkám. Myslíte, že jsou to hodinky, které se hodí jak k saku tak i sportovnímu triku a riflím?

V současné době mám k saku jako repre Storm Hydron, dost se mi okoukali a když jsem teď alespoň okrajově teoreticky zabředl do tajů a krás mechanických hodinek, je to nebe a dudy. Tyhle stormy ke sportovnějšímu oblečení opravdu nehodí, to člověk vypadá jako jouda. K triku nebo na sport nosím Traser P5900 Type 3 v provedení BlueThunder. Rád bych to sjednotil a měl jsem hodinky které mě budou reprezentovat jak na obchodním jednání tak i na neformálním setkání, či mezi přáteli u pivka.

Stormy jsou v průměru 42mm a sednou na moji 17cm ruku po obvodu na prosto přirozeně. Lze tedy předpokládat, že pilotky v tomto rozměru budou vypadat obdobně, nebo působí opticky větší?

Teď k meritu věci, abych si mohl archimédy pořídit je podmínkou, že pošlu do světa jak ty Stormy tak Trasery.

Stormy jsou 3 roky stáré bez nějakých známek nošení. Trasery jsou 2 roky staré a jsou na nich trochu patrné známky nošení na textil řemínku a na ocelovém rámečku kolem sklíčka ( u nich jsem nastavil cenu 1100Kč)

Prosím poraďte za jakou cenu jsou prodejné? Nerad bych cenu nějak přestřelil a měl je doma ještě půl roku. Taktéž bych byl co nejdříve rád novým majitelem Archimede pilotek.

Předem Vám děkuji za Vaše odpovědi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...