gratianus Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Zbieram návody z rôznych výrobkov spred roku 1989 a našiel som (našťastie) aj originálne doklady, ktoré kedysi kupujúci dostal aj s novými hodinkami. Dovoľujem si preto založiť nové vlákno a postupne nascanujem a pridám čo mám. Výrobky s pôvodnou dokumentáciou majú (aspoň pre mňa) naozajstnú historickú a výpovednú hodnotu. Prvé tunajšie primky boli zakúpené v roku 1983 v Košiciach a dlhé roky boli vystavované špine a teplu pri práci v železiarňach. Napriek mnohým šrámom, fungujú po vyčistení spoľahlivo ďalej.
ricous Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Mně se podařilo sehnat kapsáče Molnija ve velmi dobrém stavu, s původní plastovou krabičkou, záručním listem a paragonem - zakoupeny dne 27.6.1964 za 200,- Kčs v Klenotech v Milevsku (tel.č.: 147 ).
gratianus Odesláno 17. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Úplne super, parádička. Mám zopár návodov aj k sovietskym hodinkám, nebolo by lepšie založiť vlákno v susednej téme? Mně se podařilo sehnat kapsáče Molnija ve velmi dobrém stavu, s původní plastovou krabičkou, záručním listem a paragonem - zakoupeny dne 27.6.1964 za 200,- Kčs v Klenotech v Milevsku (tel.č.: 147 ).
ricous Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Úplne super, parádička. Mám zopár návodov aj k sovietskym hodinkám, nebolo by lepšie založiť vlákno v susednej téme? Jé, já si nevšiml, že je to vlákno k Primkám. Možná by to mohli moderátoři dát do všeobecné diskuze.
gratianus Odesláno 17. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Asi áno, väčšinou mám však veci k našim hodinkám. No uvidíme, zatiaľ budem dávať sem. Ak by to tu nebolo veľmi vhodné, tak sa to presunie. Ak nie, založím vlákno teda aj na sovietske... Jé, já si nevšiml, že je to vlákno k Primkám. Možná by to mohli moderátoři dát do všeobecné diskuze.
gratianus Odesláno 18. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Budík typu B71, bielej farby, s vonkajšími zvoncami a zastavovaním zvonenia, ktoré sa ľahko ulamovalo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se