Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád bych se zeptal,zda má někdo zkušenost s hodinkami seiko série SKX 009 , SKX 053,SKX 011,SAMURAI .Dle mého názoru se jedná o nádherné hodinky. Bohužel of.dovozce je nemá a ani nedodá.Zřejmě není problém je koupit prostřednictvím netu./www.skywatches.com/,kde jsem je našel.Problémem ale je záruka ev. servis.Má další ev.volba je ZENO DIVER nebo EPOS.U těch není problém. Pokud máte někdo zkušenost nebo názor,uvítám radu.

Odesláno

Nedavno jsme tady resili Seiko Samurai. Zkus pohledat. Osobne je nemam, ale jedny nove mi pred Vanocema prosly rukama a musim rict, ze je to opravdu nadherny kousek. Zarukou ani servisem bych se netrapil. Podle mne ti Seika musi umet opravit kazdy slusny hodinar a urcite je tu nekde i Seiko autorizovany servis. V teto cenove hladine bych se opravdu autorizovanym servisem netrapil. Prece jen to neni 10x drazsi IWC ;)

Odesláno

Uz tyzden nosim Seiko Samurai. Musim potvrdit, ze su to naozaj nadherne hodinky. Hodinar, ktory mi skracoval remienok nahodou tiez predava seika. Vravel, ze co sa tyka servisu nemusim mat starost, kludne mi ich zoberu, ale ze najskor pridem aj tak az za nejakych cca 10 rokov :o) Vraj tie strojky su velmi spolahlive a maju dlhu zivotnost. Takze podla mna ak zvolis seika, tak nezvolis zle.

Co sa tyka presnosti tak tie moje idu o +7 az 8 sec. za 24 hod., co si myslim je na mechanicke hodinky velmi slusne, takze spokojnost.

• po 5 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak vážení to je bomba!

SeikoMarMastSBDB001.jpg

Marine Master Spring Drive SBDB001

kalibr 5R55, rezerva chodu 72 hod, MĚSÍČNÍ odchylka ?15 vteřin, GMT funkce,

titanové provedení, voděsnost 600m, safírové sklo, diametr 45 mm,

cena cca 3.000 USD

Návštěvník Kamil
Odesláno

Když to dáš za Omegy nebo Rolexy, proč ne za Seika? A ještě když jsou v takový náloži! Vždyť i ty klasický Spring Drive nejsou za pakatel.

Odesláno

Nevim..proste pocit :D Seiko ma smulu, ze dela i velmi podobne (vzhledove, ne funkcne) ovsem levnejsi hodinky pod stejnou znackou. Asi nejsem az tak zazrany obdivovatel Seika, ze bych byl za ne ochotny dat takovou castku.

Odesláno

to odklizeč: ja mám obyčejný Seiko 5, jsou moje pracovní a nemůžu si je vynachválit. Myslím, že Seiko a Citizen nejsou vůbec špatní výrobci a sáhnu po nich raději než třeba po Archimede, toť můj názor.

Ať Vám Kamil napíše jak trápil svoje Seika (fuj, to se hodinkám nedělá) a to samé vydržely jedny Citizeny, které dobře znám :)

Odesláno
  Kamil napsal:
Tak vážení to je bomba!

http://xs65.xs.to/pics/06046/SeikoMarMastSBDB001.jpg

Marine Master Spring Drive SBDB001

kalibr 5R55, rezerva chodu 72 hod, MĚSÍČNÍ odchylka ?15 vteřin, GMT funkce,

titanové provedení, voděsnost 600m, safírové sklo, diametr 45 mm,

cena cca 3.000 USD

Kamile, tohle jsi mi neměl dělat, dneska se zase nevyspím, jsou opravdu nádherné, absolutně podle mého vkusu....

škoda té ceny :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...