marmaz Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Odesláno 24. května 2011 Pěkný večer všem, obrácím se na Vás o radu ohledně nákupu hodinek, mělo by se jednat o hodinky Casio Edifice Wave Ceptor EQW-M1100DB-1AER.Velmi se mi líbí to, že jsou rádiově řízené a mají solární napájení a i designově mi zcela vyhovujou, dneska jsem je měl na ruce. Chtěl jsem se jen zeptat, jestli je to dobrá koupě, zda Casia jsou kvalitní hodinky a zda něco vydrží (nepotřebuju žádný extrém, klasika... práce v kanclu - oblek, relax sport, kolo, běhání, blbnutí ve vodě, apod...) Budu rád za každou radu. Teď jsem ještě objevil, co jsem asi neměl... Casio LIW-M1100DB-1AVEFco si o nich myslíte? Díky moc MM
marmaz Odesláno 23. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2011 Tak dneska jsem na ně narazil tady http://www.casiocz.cz/casio-edifice/edifice/casio-edifice-wave-ceptor-eqw-m1100db-1aer a za tu akční cenu jsem tomu neodolal, snad nepůjde o čínské fejky nebo tak něco... Jakmile dorazí dám tady nějaké fotky... M.
sibirnaya Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Odesláno 24. června 2011 gratuluju, supr cena, mel jsem tyhle hodinky a jsou bezvadny.
marmaz Odesláno 24. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2011 ahoj, díky, a už je nemáš? proč? gratuluju, supr cena, mel jsem tyhle hodinky a jsou bezvadny.
sibirnaya Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Odesláno 24. června 2011 protoze mam sestery rolexy dvoje panerai dvoje iwc jedny chopardy jedny ulysse nardin dvoje fortisy jedny longines jedny suma atd. takze na casia nebylo tolik casu
Dantechno Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 protoze mam sestery rolexy dvoje panerai dvoje iwc jedny chopardy jedny ulysse nardin dvoje fortisy jedny longines jedny suma atd. takze na casia nebylo tolik casu
tombed Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 protoze mam sestery rolexy dvoje panerai dvoje iwc jedny chopardy jedny ulysse nardin dvoje fortisy jedny longines jedny suma atd. takze na casia nebylo tolik casu a to jsi ještě zapoměl na dvoje doxy
sibirnaya Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 (upraveno) jak to vypada, tak snad ctvery Upraveno 25. června 2011 uživatelem sibirnaya
tombed Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Odesláno 25. června 2011 je dobré vědět, na koho se obrátit, až je budu chtít koupit zpět
marmaz Odesláno 25. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2011 jo, tak to pak jo a chápu :-) já se musím držet při zemi, už tyhle hodinky jsem si těžko prosazoval, příští rok stavíme barák a prachy jsou potřeba jinde... njn, ale tyhle casia snad nějakou dobu vydrží a pak se pochlapím :-) protoze mam sestery rolexy dvoje panerai dvoje iwc jedny chopardy jedny ulysse nardin dvoje fortisy jedny longines jedny suma atd. takze na casia nebylo tolik casu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se