Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkný večer všem,

obrácím se na Vás o radu ohledně nákupu hodinek, mělo by se jednat o hodinky Casio Edifice Wave Ceptor EQW-M1100DB-1AER.Velmi se mi líbí to, že jsou rádiově řízené a mají solární napájení a i designově mi zcela vyhovujou, dneska jsem je měl na ruce. Chtěl jsem se jen zeptat, jestli je to dobrá koupě, zda Casia jsou kvalitní hodinky a zda něco vydrží (nepotřebuju žádný extrém, klasika... práce v kanclu - oblek, relax sport, kolo, běhání, blbnutí ve vodě, apod...) Budu rád za každou radu. Teď jsem ještě objevil, co jsem asi neměl... Casio LIW-M1100DB-1AVEFco si o nich myslíte?

Díky moc

MM

• po 5 týdnech...
Odesláno

protoze mam sestery rolexy dvoje panerai dvoje iwc jedny chopardy jedny ulysse nardin dvoje fortisy jedny longines jedny suma atd. takze na casia nebylo tolik casu :)

:D

Odesláno

protoze mam sestery rolexy dvoje panerai dvoje iwc jedny chopardy jedny ulysse nardin dvoje fortisy jedny longines jedny suma atd. takze na casia nebylo tolik casu :)

a to jsi ještě zapoměl na dvoje doxy :D
Odesláno

jo, tak to pak jo a chápu :-) já se musím držet při zemi, už tyhle hodinky jsem si těžko prosazoval, příští rok stavíme barák a prachy jsou potřeba jinde... njn, ale tyhle casia snad nějakou dobu vydrží a pak se pochlapím :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...