Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

dneska ráno jsem se balil na několikadenní outdoor výlet (spaní po lesích, brody a tak...) a chtěl jsem si zaměnit své Fortisky za staré DIGI Timex Ironman Triathlon. Bohužel jsem zjistil, že během pobytu v šuplíku došla baterka (neměl jsem je na ruce 3/4 roku). V hodinářství mi vymění baterku na počkání, ale samo, že bez záruky vodotěsu. Takže otázka zní vydží to s bežnou výměnou baterky nějaký to vlhko, déšť a lokální kontakt s potokem??? Tak trochu doufám, že ty DIGI by mohly :) Díky za názory...

Ondřej

Odesláno

Podle mě vydrží, měnil jsem si sám baterku v nějakých Casio co mám doma a už byly i v pod vodou (asi metr) a vydržely. Je potřeba si dát pozor, aby bylo těsnění před zavřením na správném místě a "neskříplo" se někam...

Odesláno (upraveno)

Přesně, záleží v jakém stavu a kam je umístněno těsnění. Osobně bych si právě u digošek nedělal starosti, ale taky bych se podíval, jak je tam to těsnění.

Kdysi jsem si to vychutnával, otevíral jsem kde co, tak příště si kup jenom baterku a zkus to, nebo se zeptej hodináře. Na přistrojové potápění bych to ale radši neviděl;)

Upraveno uživatelem gougy
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...