Ondy Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Ahoj všem,dneska ráno jsem se balil na několikadenní outdoor výlet (spaní po lesích, brody a tak...) a chtěl jsem si zaměnit své Fortisky za staré DIGI Timex Ironman Triathlon. Bohužel jsem zjistil, že během pobytu v šuplíku došla baterka (neměl jsem je na ruce 3/4 roku). V hodinářství mi vymění baterku na počkání, ale samo, že bez záruky vodotěsu. Takže otázka zní vydží to s bežnou výměnou baterky nějaký to vlhko, déšť a lokální kontakt s potokem??? Tak trochu doufám, že ty DIGI by mohly Díky za názory...Ondřej
funf5 Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 Podle mě vydrží, měnil jsem si sám baterku v nějakých Casio co mám doma a už byly i v pod vodou (asi metr) a vydržely. Je potřeba si dát pozor, aby bylo těsnění před zavřením na správném místě a "neskříplo" se někam...
gougy Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Odesláno 27. května 2011 (upraveno) Přesně, záleží v jakém stavu a kam je umístněno těsnění. Osobně bych si právě u digošek nedělal starosti, ale taky bych se podíval, jak je tam to těsnění.Kdysi jsem si to vychutnával, otevíral jsem kde co, tak příště si kup jenom baterku a zkus to, nebo se zeptej hodináře. Na přistrojové potápění bych to ale radši neviděl;) Upraveno 27. května 2011 uživatelem gougy
Martin1919 Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 Také vlastním digitálky od Timexu. Baterku jsem měnil už 2x a pokažké bez potíží. Snesly i hloubku 2 metrů v bazénu Hlavně pozor na to těsnění!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se