Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dealer neni, ani nebude..len predaj cez net, alebo osobne vo Franfurte... Jak tak sledujem, tak ma napadlo ci by nebol nejaky chrono od Fortisu ? Alebo tam chces mat tu lunetu "ala Heuer bund" ?

Odesláno

Adam99 - vyšší limit bych třeba i unesl, ale tyhle se mi nelíbí

Alda - nepropracované nebyl nejvhodnější výraz, mě spíš tenhle typ ruček nesedí, jsou, jak píšeš, takové jednoduché

lac1 - Fortis jsem taky jeden čas hodně chtěl, ale i když se tu teď na fóru pár kousků objevilo, tak už to zase nějak není můj šálek kávy

Návštěvník Tada
Odesláno

S tím chronografem nezbývá než souhlasit. Křížek taky nemusím, ale já nemusím žádné chrono. Teda kromě eurofliegerů.

Jo, euroflígry jsou extrémně parádní :)

Já je ze začátku taky nosil na kůži, ale když jsem viděl, jak trpěj, tak jsem jí sundal... :) Kov by mě docela lákal na vyzkoušení, ten náramek od Sinnu vypadá slušně.

Na zimu je NATO nejlepší, hodinky pak jdou nosit přes zimní bundu, což je nadmíru praktické.

Jinak se Steinharty Chrono II nesnesou se Sinnem srovnání, jsou o hodně velký kus níž.

Odesláno

Jak tak koukám na ty Sinny, hesalitové sklo, nebo z čeho to je, mě začíná docela zajímat. Docela mám poslední dobou odpor k AR vrstvě a postupně jsem tak nějak došel k názoru, že tohle nemá na hodinkách co dělat. A plastové sklo je příjemná změna.

haselitove sklo je v mnoho ohladoch ine ako safir. vyznacuje sa pruznostou, ktora ho robi odolnejsim voci narazom co ho na druhej strane robi nachylnejsim na poskriabanie (ktore sa da samozrejme jednoducho prelestit). zaujimave je aj to ze sa neda zapatlat tak jednoducho ako safir. na haselite proste neostavaju take tie capky od mastnych ruk, odtlacky prstov.. mne sa na haselite paci ta plasticita, vypukle sklicko dava hodinkam zaujimavy profil a pekne odrazy v roznych situaciach..
Odesláno

haselitove sklo je v mnoho ohladoch ine ako safir. vyznacuje sa pruznostou, ktora ho robi odolnejsim voci narazom co ho na druhej strane robi nachylnejsim na poskriabanie (ktore sa da samozrejme jednoducho prelestit). zaujimave je aj to ze sa neda zapatlat tak jednoducho ako safir. na haselite proste neostavaju take tie capky od mastnych ruk, odtlacky prstov.. mne sa na haselite paci ta plasticita, vypukle sklicko dava hodinkam zaujimavy profil a pekne odrazy v roznych situaciach..

hned ako som Tvoj prispevok docital,mrknem na safir a nasrane som musel ist pre handricku a polestit....:offtopic:

Odesláno

Bývalý zaměstnanec Sinnu si založil vlastní podnik HACHER ,takže tam by se dalo něco vybrat.Problém bude dekorovaný strojek a asi i antireflex.

Příznivá je cena.Snad všechny modely pod tisíc ?.

Odesláno

Z Hacheru se mi nelíbí vůbec nic, bohužel. Jinak s tím leštěním je to pravda. Kdysi jsem tu koupil vintage Strely, čas skoro nešel odečítat, jak bylo sklíčko dorasované. Po pár přeleštěních Tempo pastou svítí novotou a hází prasátka.

Odesláno

Tak když to jenom trochu dobře dopadne, tak nakonec Sinny nebudou. Mám zálusk na svoje dreamwatch - Omega Speedmaster alias legendární Moonwatch. Sice nemají ani safír, ani antireflex, ani průhled na strojek a ani šroubovací tlačítka chronografu, ale od chvíle, co jsem je poprvé viděl, je prostě miluju...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...