_misa_ Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 (upraveno) Ahoj, rozhoduji se mezi koupí hodinek... máte nějaké zkušenosti? Ještě bych se rád zepral na systém ECO DRIVE. Nabíjí se bežným nošením? Za jak dlouho se nabijí? Za každou radu a názor budu velice rád. Děkuji CITIZEN AS4020-28E - OCEL nebo CITIZEN AS4050-01E - TITAN Upraveno 29. května 2011 uživatelem _misa_
tenge Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Tyhle byly jedny z prvních co jsem vybíral a které patřili mezi užší výběr. Studiem zdejšího fora jsem se dostal úplně jinam a skončil u Seiko automatů. Zpětně hodnotím po měsíci jako dobrá volba a teď pokukuju dál. Jinak eco drive je v úvozovkách věčný systém. Baterka vydrží dle využívání pár let a pak se vymění (cena výměny cca 200-500 dle toho na koho narazíš. Nabíjí běžným nošením, klasické světlo svým lux dostačuje, teda pokud nejsi v tmavým prostředím a nebudeš je mít neustále pod rukávem.Jinak za jak dlouho nevím...ale jakmile se akumulátor nabije, tak vydrží cca 1/2 roku bez světla. Osobně bych doporučil pročíst fórum a mrknout se co jiného existuje za kousky...jaké máš parametry výběru?
tenge Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 Stanovil bych si priority: 1) na co chci hodinky 2) kolik do toho chci dát - dej si nějakou menší sumu, jelikož ji postupně navýšíš 3) materiál tahu a pouzdra blbosti typu budíku jsou jedno - budík máš stolní Taky jsem měl takovou prioritu - upustil jsem od ní, protože zdejší členové mě poučili a nasměrovali, za což jim patří díky
_misa_ Odesláno 30. května 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Jsem pilot a do letadla potřebuji aby to umělo různé výpočty... jde jen o to, jestli něco vydrží a zda se vyplatí, když v zimě nebude moc příležitostí dobít aku...
čendab Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Odesláno 10. září 2011 Ahojky všichni. Taky jsem se rozhodoval jaké hodinky Citizen koupit. Pořád jsem nevěděl jaké. Loňského roku jsem byl v USA a už jsem měl v ruce JY0010-50E, ale protože to bylo v čínské čtvrti raději jsem od koupiu upustil.Letos jsem byl na Mallorce a uviděl jsem v obchodě AS4050-51E a neodolal jsem. Mám je jen chvilku, ale vřele doporučuji. Je to věc vkusu a asi také zvyku, ale vůbec se ciferník nezdá nepřehledný.Radost z hodinek kazí pouze jedna věc. Jak ostatně u řady jiných výrobků, chybí český návod, a to přesto že jsme již nějakou dobu členy Společenství. Protože nejsem angličtinář, nezbude než se "poprat" s německým návodem. Než se však do toho pustím, nemáte prosím někdo návod (cz/sk) na tyto hodinky???? Děkuji za odpověd
klaucz Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Tyhle byly jedny z prvních co jsem vybíral a které patřili mezi užší výběr. Studiem zdejšího fora jsem se dostal úplně jinam a skončil u Seiko automatů. Zpětně hodnotím po měsíci jako dobrá volba a teď pokukuju dál. Jinak eco drive je v úvozovkách věčný systém. Baterka vydrží dle využívání pár let a pak se vymění (cena výměny cca 200-500 dle toho na koho narazíš. Nabíjí běžným nošením, klasické světlo svým lux dostačuje, teda pokud nejsi v tmavým prostředím a nebudeš je mít neustále pod rukávem. Jinak za jak dlouho nevím...ale jakmile se akumulátor nabije, tak vydrží cca 1/2 roku bez světla. Osobně bych doporučil pročíst fórum a mrknout se co jiného existuje za kousky...jaké máš parametry výběru? Nevím, proč máš potřebu radit, když sám nevíš o čem je řeč. Akumulátor u eco-drive a výdrž pár let ? Tušíš vůbec, co píšeš?
klaucz Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Jsem pilot a do letadla potřebuji aby to umělo různé výpočty... jde jen o to, jestli něco vydrží a zda se vyplatí, když v zimě nebude moc příležitostí dobít aku... Dle tvých požadavků je to ideální volba. Pokud ti jde o spolehlivost, výdrž a požadavky na údržbu, tak je to ideální volba. O nabití se nestarej. Po koupi je dej na pár dnů na venkovní světlo, aby jsi je dostal na plnou kapacitu. Na její udržení už pak stačí i umělé světlo a rezerva bez světla je i tak více než dostatečná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se