Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, jsem uplný nováček a chtěl bych si koupit svoje první pořádný hodinky. Po mnocha týdnech výběru jsem došel k závěru, že tím pravým ořechovým bude modelTissot T-Sport ? PRC 200 T17.1.586.52 ( ještě ale váhám nad verzí s koženým řemínkem - co myslíte?) - mám ale problém, že mám poměrně drobné zápěstí - obvod 16,5 cm, šířka necelých 6 cm, takže bych pro klid duše potřeboval hodinky nejdříve vyzkoušet někde v kamenném obchodě, abych opravdu věděl, že v tom nebudu vypadat jak šašek. Proto se vás zkušenějších chci zeptat jestli nevíte o nějakém kamenném obchodě v Praze, kde maj tento model vystavený, jestli jste ho náhodou někde nezahlédli - ať už s kovovým tahem, nebo v kůži. Za každou informaci budu moc vděčný, už chci svůj první nákup mít konečně za sebou a nerad bych se místo radosti z krásných hodinek klepal na čelo co jsem to za v...:) Díky moc. K.

Odesláno (upraveno)

mám ale problém, že mám poměrně drobné zápěstí - obvod 16,5 cm, šířka necelých 6 cm, takže bych pro klid duše potřeboval hodinky nejdříve vyzkoušet někde v kamenném obchodě, abych opravdu věděl, že v tom nebudu vypadat jak šašek

Hele, ty hodinky mají jen 39-40mm, takže se velikosti neboj, jsou spíše menší.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...